Recensies

Anna & the French Kiss- Stephanie Perkins

“Een heerlijk meidenverhaal in romantisch Parijs
Anna kijkt erg uit naar haar laatste jaar op school in Atlanta, waar ze een cool bijbaantje heeft, een lieve vriendin en waar haar secret crush opeens interesse in haar lijkt te hebben. Dan wordt ze door haar vader naar de kostschool in Parijs gestuurd. Anna voelt zich eerst doodongelukkig, maar dat gevoel ebt gauw weg als ze Étienne St. Clair ontmoet. Étienne is charmant en heeft de looks & de brains… en een vriendin. Maar in de Stad van de Liefde moeten wensen uit kunnen komen. Zal een jaar vol bijna-romantische ervaringen eindigen met de felbegeerde French Kiss?”

 

Naamloos1

 

 

4 Bibi Hearts

Oke wees eerlijk, welk meisje droomt er niet van om in Parijs (de stad van de liefde) verlieft te worden?

In Anna & the French kiss gaat het precies hier over. Ik had dit boek gezien op Boekenkaam en heb hem gewoon besteld. Ik had nog nooit eerder boeken van Stephanie Perkins gelezen. Toen ik het thuis kreeg stond het wel nog een tijdje in mijn kast (grote fout)Op dit moment heb ik een boeken-fase met alleen ,,zwijmel” boeken. Ik wil graag iets lekker luchtigs lezen met veel romantiek. Had ik dit boek maar eerder gelezen.

In dit boek gaat het om Anna die in Atlanta woont en ze heeft het daar prima naar haar zin. Ze heeft een beste vriendin en Toph, de jongen op wie ze stiekem verliefd is, lijkt eindelijk interesse in haar te tonen. Maar dan stuurt haar vader Anna naar een school in Parijs. Ze spreekt de taal niet eens en het Parijse leven is compleet anders dan het Amerikaanse leven. Toch vindt ze haar draai, maakt veel nieuwe vrienden, geniet van de vele bioscopen in de stad  en wordt verliefd op Etienne St. Clair.

Maar er is een probleem:Hij heeft al een vriendin… en wat moet ze dan met Toph die ze met kerst weer in Atlanta ziet en die ze nog steeds erg leuk vindt?

Dit boek is een goed geschreven verhaal over een jonge tienermeisje die worstelt met puberproblemen, problemen binnen het gezin en vriendschappen.

Dit boek leest echt heerlijk weg. Ik kon het gewoon niet aan de kant leggen. Als je er een keer mee begint, zal je het ook meteen uitlezen. Het is geschreven met veel humor en passie voor het detail.

Ook heb ik niks met Parijs, naar het lezen van dit pareltje heb ik zin om toch een vakantie in de stad van de liefde te boeken.

 

 

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s