Recensies

Gonna catch Pikachu- Lily Frank

Jen wil het liefst diep wegkruipen onder een steen als een onbekende man in een Pikachu-pak haar vreselijk voor paal zet bij de man waar ze verliefd op is. Kort daarna haalt haar beste vriendin haar over om samen Pokémon Go te gaan spelen. Jen is niet meteen laaiend enthousiast, maar krijgt al snel de smaak te pakken. Bij een Pokéstop ontmoet ze Victor. Ze voelt een leuke klik met hem, maar helaas blijft het Pikachu-incident haar achtervolgen…

 

47684089_2037337622999750_3145305212009316352_n

Oke even voor de duidelijkheid: Ik heb nog nooit maar dan ook nooit mee gemaakt dat je een zo mega goed verhaal in zo weinig pagina´s kon pakken. Dit klein schattig boekje

4 Bibi Hearts

van Lily Frank heeft maar 65 pagina´s maar toch ben ik hier heel erg van onder de indruk.
Eerlijk is eerlijk, ik heb dit boek eigenlijk alleen maar gekocht omdat op de achterkant 2 recensies werden genoemd van 2 mede-bloggers die ik ken. Op de website van de auteur kon je je opgeven om een print exemplaar te kopen, dit heb ik dan ook gedaan. Lily was dan ook nog zo lief om het persoonlijk voor mij te signeren.
Ik heb dit boek gister gelezen omdat ik de postbode mis liep die mij een boek zou brengen die ik graag wil lezen dus had ik een boek nodig om te overbruggen.
Het oude cover van di kleine boek sprak me totaal niet aan. Ik zag Victor en Jen  dan echt niet zoals op de foto maar goed, dat is iedereen zijn eigen natuurlijk. Gelukkig kwam Lily Frank met een nieuwe design voor de kaft en ohhhhhhhhh…. wat is dit schitterend zeg.
De pagina´s zijn best stevig, zodat het boek wat dikker lijkt.
Het verhaal zelf begint met een lachertje. Ik kon  meteen inkomen in het verhaal en ondanks dat ik geen fan ben van ,,Pokemon Go” vond ik het echt hilarisch.
Humor, Liefde, Seks en Pokemon Go, wat een combinatie zeg! Prachtig.
De personages zijn super. Natuurlijk had ik graag meer over Victor en Jen willen weten maar bij zo een kort verhaal is het bijna onmogelijk natuurlijk.
Er zat zelf een gebeurtenis in, die ik zelf ook had mee gemaakt & dan bedoel ik ook echt PRECIES hetzelfde. Ik schrok ervan maar hierdoor kon ik alleen maar beter begrijpen, hoe Jen en Victor zich op dit moment voelden.
Dus in het geheel volle wel verdiende 5 sterren met een dikke plus erachter. Bedankt Lily Frank voor dit bijzonder leuke verhaal.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s