Recensies

Soulmates- Holly Bourne

Eens in de zoveel tijd worden er twee mensen geboren die elkaars perfecte match zijn: soulmates. Je hebt meer kans om door de bliksem te worden getroffen dan je soulmate te vinden, maar wanneer twee van zulke mensen elkaar ontmoeten en verliefd worden slaat de natuur op hol. Poppy is zeventien jaar oud, cynisch en heeft weinig vertrouwen in de liefde. Maar dan ontmoet ze Noah, de sexy gitarist, op wie haar hoofd en lichaam heftig reageren. “Soulmates is een boek over eerste liefde. Over hoe het voelt om een onmiddellijke, onweerstaanbare verbinding met iemand te voelen. Dit is eerste, bizarre, echte liefde. Met een wereldschokkende twist.

Soulmates-Featured-Image

3 Bibi HeartsIn dit boek gaat het erom dat eens in de zoveel tijd, er twee mensen geboren worden ,die elkaars perfecte match zijn: soulmates.
Jij hebt de vrouwlijke charakter Poppy (17)die voor mijn smaak een beetje TE cynisch is maar goed en je hebt Noah, een sexy gitarist op wie Poppy stapel verliefd word. Haar lichaam reageert dan ook vrij heftig op de aanwesenheid van hem.
Er ontstaat een relatie van aantrekken en afstoten,wat voor mijn smaak behoorlijk snel ging maar hun aantrekkingskracht is al snel zo sterk dat er grote rampen beginnen. De heftige regenbuien, bliksems en stormen zijn slechts het begin.Wat helaas tot bijna driekwad van het boek trekt zonder dat er een verklaaring of wat dan ook komt.
Bijna aan het einde van het boek word het dan toch eindelijk wat spannend want met een geheime politieorganisatie op hun hielen worden Poppy en Noah geconfronteerd met een onmogelijke keuze: het einde van de wereld of een leven zonder liefde…

Tja wat moet je dan met zo een keuze die je krijgt?
Ik ga het einde van het boek hier maar niet verklappen omdat het voor mijn doen dan wel het beste deel van het boek was. Van mij had Soulmates wel heel veel korter en compacter gemogen als ik eerlijk ben. Het liefdesverhaal tussen Poppy en Noah ging voor mijn smaak veel te snel en hierdoor heb je rond 400 pagina´s waar bijna niks spannends gebeurt. Dat vind ik toch erg jammer.
Ik wilde het boek eigenlijk 3 sterren geven maar op de laatsten 50 pagina´s heeft het mij dan nog gepakt. Alles kwam tegelijk, verdriet, heart broken en zwijmelen. Prachtig einde-hierdoor wel 1 ster extra.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s