Bookish posts

Celebrate Book Box ,,Glitter & Glamour”

1

Okeee, ik heb nu nog een hartslag van 180 en ik zit hier  te lachen van oor tot oor van blijdschap.
De meesten van ons Nederlandse en Belgische boekenwormen kennen Celebrate Books al hoop ik.
Ik heb dan ook zonet weer een van hun prachtige boxen mogen ontvangen. Dit is voor mij ook maar nog de 3de keer. Mijn eerste ,,Box ” was de literatuur special in august geloof ik en afgelopen maand oktober de ,,All the feels”box. Foto´s vind je op mijn Instagram account.
 
Ik dacht dat de anderen boxen al bijna niet meer te toppen waren, maar ook deze maand hebben  de dames weer bewezen, dat het  elke keer nog wat beter en exclusiever kan.
Ik wil jullie niet langer laten wachten en hier dan ook de foto´s van het ,,unboxing” van de Glitter & Glamour box .
2
Het eerste wat je altijd ziet als je een Celebrate Books Box gaat openen is natuurlijk hun kaart. Hierop vind je het thema van de maand en op de achterkant, alles wat er in de box zit. Hier kijk ik nooit na omdat ik me wil laten verrassen.
 Het boek wat erin zat wist ik stiekem al 🙂 ook zoals in de oktober box. Soms is het voor mij leuk om te raden en te zoeken welke boeken de dames erin gedan hebben. Voor sommige is het dan geen verrassing meer maar dat vind ik nooit erg. Dus zoals je kan zien, was dit prachtige pareltje in de box:
Duizend Hoog –  Katharine McGee

duizend hoog

In 2118 is New York de stad van innovatie en dromen. Iedereen wil iets, en iedereen heeft iets te verliezen. Maar dan springt een meisje van een duizend-verdiepingen-tellende toren in Manhattans Upper East Side. Haar dood brengt een schandaal aan het licht dat zowel de elite op de bovenste verdieping als de gewone bewoners van de laagste verdiepingen aangaat. In deze wereld wordt ‘wie hoog klimt kan laag vallen’ wel heel letterlijk…
De Goodies. Goeiedag zeg. Kijk nou eens! Het eerste wat me in de ogen sprong was het glitter van Tinkerbell (in het midden op de foto) Wat is dit schattig zeg & het leuke is, je kunt het als kettinghanger gebruiken als je dat leuk vind.
 Dan natuurlijk het kleine notitieblokje van ,,The Selectie” OMG wat mega cool. Ik ben sowieso een erg grote fan van America & Maxon ❤ dus voor mij is dat natuurlijk een super gaaf goodie.Ook de boekenlegger van het nieuw vertaalde boek ,,De Siren” is erg leuk voor in de collectie. Die had ik ook nog niet gehad.
En alsof de dames van Celebrate Books het geweten hebben, heb ik een nieuw ,,Labello” gekregen met de tekst erop: Bookalicious ( die van mij was op) I love it.
4
 5Eeeeen omdat dit natuurlijk nog niet alles is, zit er ook nog een fantastische boekenlegger bij maar het is niet zomaar een boekenlegger, als je hem omdraait vind je een handtekening van Estelle Maskame erop. Hoe awesome is dat zeg? Ik heb haar boeken gelezen en vond die echt tof en nu heb ik ook nog een handtekening van haar . Het moet niet gekker worden hier 🙂

6

Omdat wij natuurlijk allemaal een groot hart hebben voor onze boeken, hebben de dames besloten, het boek van deze box lekker in te pakken. Wat natuurlijk ook erg verstandig is met zulk temperaturen buiten. Echt zo een schattig tasje is het ook. Ik ben er meteen verliefd op geworden. Het is van super stevig kwaliteit, vergelijkbaar met de tote bags van Blossom Books.
Het kleine tasje past dan ook perfect om een boek. Als je het niet zelf wil houden, is het altijd een prachtig cadeautje. Het geeft een boek net dit speciale extra vind ik.
Ik hou het natuurlijk zelf.
Dus, zoals je kan zien ben ik super super super blij met de aankoop van deze box.
Ik raad dan ook wel iedereen aan die eens iets leuks wil hebben, een box te gaan kopen. Je krijgt er zeker geen spijt van en het is het geld wel 3x waard.
7
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s