Recensies

Unearthly – Cynthia Hand

Clara Gardner has recently learned that she’s part angel. Having angel blood run through her veins not only makes her smarter, stronger, and faster than humans (a word, she realizes, that no longer applies to her), but it means she has a purpose, something she was put on this earth to do. Figuring out what that is, though, isn’t easy.
Her visions of a raging forest fire and an alluring stranger lead her to a new school in a new town. When she meets Christian, who turns out to be the boy of her dreams (literally), everything seems to fall into place—and out of place at the same time. Because there’s another guy, Tucker, who appeals to Clara’s less angelic side.
As Clara tries to find her way in a world she no longer understands, she encounters unseen dangers and choices she never thought she’d have to make—between honesty and deceit, love and duty, good and evil. When the fire from her vision finally ignites, will Clara be ready to face her destiny?

2018-03-01-12-51-52

4 Bibi HeartsFallen serie? What? Halo serie? Whats that? Hush Hush? huh?
Deze serie is met afstand de beste engelen serie die ik tot nu toe heb gelezen. Vandaag ook welverdiende 5 sterren voor het eerste deel ,,Unearthly”.

Personages:
In deze serie draait zich natuurlijk alles om Clara Gardner, een jong meisje wat engelenbloed heeft en wat probeert haar bestemming te gaan vervullen.
Ze leeft met haar moeder en haar jonger broertje Jeffrey samen.
Als snel komen er meer personen om de hoek kijken als Clara naar haar nieuwe school gaat.
Er is Wendy en Angelina , 2 meisjes die heel verschillend zijn maar toch haar vriendinnen gaan worden. Tucker Avery , Wendy haar tweelingsbroer en Christan Presgott de meest gewilde jongen op de gehele school.
Al snel had ik een erg goed beeld voor ogen hoe ik de hoofdpersonages voor me zie:
SMXLL

 Verhaal:
Het verhaal is mee slepend en ik kon al naar een paar bladzijden niet meer stoppen met lezen, ik geloof dat ik het boek binnen 1 of 2 dagen uit had. Wat verslavend. Eindelijk weer eens een goed engelenverhaal wat niet alleen romantiek maar ook zoooo veel humor heeft. Ik heb soms echt tranen gelachen. Het is een echt Feel Good boek maar dan met een klein beetje meer.
Het blijft tot sluit heel erg spannend en het einde is echt verbazingwekkend . Meteen wil je eigenlijk deel 2 gaan lezen omdat er nog zo veel dingen zijn waar je geen antwoord op hebt gekregen. Tenminste zo was het bij mij.
Net zoals in de boekenserie Twilight heb je de keuze tussen 2 teams, wat is super leuk vind. Normaal is er in een boek gewoon 2 personages die al bij elkaar horen en dat was het dan. Hier is het een klein beetje een driehoek relatie waar je nog helemaal niet weet hoe dit alles gaat aflopen. Ikzelf was eerst voor team Christian, maar in de loop van het boek werd ik toch steeds meer verliefd op Tucker. Het is maar net wat jij persoonlijk leuk vind, maar het maakt niet uit voor welk team jij bent, voor iedereen is er wel iets in dit boek. Je komt zeker niet tekort aan gevoelens en romantiek.
Ik zal zeggen, als je zin hebt in een leuke fantasie boek wat niet TE fantasie is en waar veel humor, actie en romantiek in zit. Lees dan zeker boek 1.
Hierna kan je nog steeds beslissen of je verder gaat lezen of niet. Ik ga het zeker doen.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s