Recensies

Hallowed (2)- Cynthia Hand

For months Clara Gardner trained to face the fire from her visions, but she wasn’t prepared for the choice she had to make that day. And in the aftermath, she discovered that nothing about being part angel is as straightforward as she thought.
Now, torn between her love for Tucker and her complicated feelings about the roles she and Christian seem destined to play in a world that is both dangerous and beautiful, Clara struggles with a shocking revelation: Someone she loves will die in a matter of months. With her future uncertain, the only thing Clara knows for sure is that the fire was just the beginning.

Unearthly

 4 Bibi Hearts
Als je denkt dat boek 1 (Unearthly) al niet meer te toppen was dan moet ik je hierbij teleur stellen. Ook het vervolg is weer eens mega goed. Ook dit boek heb ik in een ruk uitgelezen en kon het echt niet meer uit de hand leggen.
Boek Cover:
Ook deze cover is natuurlijk weer bloedmooi . Ik hou eigenlijk niet echt van covers met mensen erop maar hier stoort het mij absolute niet.
SLXLM

 Ik weet eigenlijk niet zo goed hoezo deze cover sneeuw erop heeft staan. Bij boek 1 heeft het cover wel te maken gehad met het verhaal en het werd meteen duidelijk maar hier zit ik nog steeds erover na te denken.
Het neemt natuurlijk niet weg dat deze cover prachtig is en sowieso ik als wintermens hou van alles wat met sneeuw te maken heeft.
Zoals ook bij het cover van Unearthly neem ik aan dat het meisje Clara moet voorstellen. Wel heeft zij in het verhaal niet echt meer rood haar maar eerder blond met een lichte glans.
Personages:
Ook in dit boek draait het natuurlijk alles weer om Clara en haar familie. Je leert haar moeder en haar broer Jeffrey nog een stuk beter kennen.
Natuurlijk zijn de anderen personages uit boek 1 ook weer  in boek 2 terug te vinden, wat ik super leuk vind.
In Hallowed word wel meer op elk character in gegaan en je krijgt een beter band met iedereen. Ik zelf vind het steeds knap dat de auteur het voor elkaar krijgt dat je elk iemand in het boek leert kennen en je een precies beeld van hem krijgt.
Ook in dit deel was ik natuurlijk nog steeds een heel groot van van Tucker Avery. In de loop van het lezen moet ik wel eerlijk bekennen dat ik nu weer niet zo goed weet of dat nog wel zo blijft. Tuurlijk staat Tucker en Clara bij mij op nummer 1, maar toch lukt het Christian steeds weer, mij hartkloppingen te bezorgen. Steeds meer voel ik toch dat ik naar team Christian getrokken word.
Ik weet niet of dit wel de bedoeling was van Cynthia Hand. Alleen als ik verder lees, krijgt ik denk ik mijn antwoorden.
Verhaal:
Het verhaal gaat verder, waar het in boek 1 is geëindigd. In Unearthly bleef je al de gehele tijd met zo veel vragen zitten waar je dacht: en nu dan?
Gelukkig krijgt je in Halloweed zooooooooo veel antwoorden, alleen niet echt die , die je ook verwacht had. Sommige plottwist’s zag ik idd al aankomen maar andere totaal niet. Ik was dan ook flabbergasted. Dan denk je te weten waar het hele verhaal heen gaat en BAM….nee dus. Soms wel erg frustrerend. Ook worden hier weer zo veel geheimen opgelost waar je al sinds boek 1 mee zat.
Aan het einde moet je wel een hele boel zakdoekjes klaar zetten, ik heb gehuild als een klein kind.
Meer ga ik dus maar niet verklappen. Ik hoop dat jullie echt deze serie gaan lezen.
Gelukkig heb ik alle boeken al thuis zodat ik lekker door kan gaan. Ik zou het niet verdragen als ik nu niet wist hoe het verder af gaat lopen en wie nu uiteindelijk aan de kant van goed en slecht staan.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s