Bookish posts

Celebrate Book Box ,,Christmas Special”

 

Er is natuurlijk als boeken-junki  niks beters dan het jaar af te sluiten met nog een laatste Celebrate Books Box dit jaar.
Natuurlijk kon ik het niet laten om 1 van de 3 mooie boxen te gaan kopen. De keuze was voor mij erg makkelijk. De box met het boekendagboek kon ik al niet kopen omdat ik het boek zelf al had gekocht. Het Engelse boek spraak met niet zo aan en toen bleef er maar nog 1 box over. Die met de ,,List & Leugens”Special Edition.
Omdat ik al de andere Serie van Leigh Bardugo heb, moest ik deze natuurlijk ook hebben.
9200000046552420.jpg

Dus het boek was al bekend maar de goodies dus niet.
Omdat ik jullie niet langer meer wil laten wachten, komen hier nu de foto’s van de rest van de box:
Deze keer was het geen box maar een pakketje, schattig ingepakt allemaal in kerstpapier. Als je het papier ging open maken vond je dit :
1
als eerste ging ik alles sorteren en kwam ik dit allemaal tegen:
*Het Blossom Book magazine, wat is super gaaf vond omdat ik er nog nooit een gehad heb. Helaas geloof ik dat het een oude magazine was van oktober omdat ik het raadsel wou doen maar je kon maar tot 4 november aan mee doen. Voor mij maakt het niet zo veel uit omdat er sowieso heel veel interessante dingen in staan.

 * een flyer van Zon & maan voor kaarsjes (niet echt interessant voor mij omdat ik niet van boeken kaarsen hou)
* een klein zakje voor warme chocoladen melk 😉 precies wat ik nodig heb ….mhhhh lekka
* een kerst kaart van Sandra , dankjewel! jou ook fijne kerstdagen gewenst

* een klein schattig doosje met een kerstbal erin:
prachtig mooi. Zoiets vond ik altijd al heel erg leuk. Hij hangt ook al in mijn boom. Alleen ben ik er nog niet achter gekomen wat voor tekst erin zit, dit wil ik wel heel graag weten eigenlijk 😉

5

 * een envelop  met 2 verschillende soorten kaartjes:
Ik vind ze super schattig. Wel weet ik nog niet precies wat ik hiermee ga doen maar je kan ze wel altijd ergens voor gebruiken
6
dan zat er natuurlijk het boek in. Het was mooi ingepakt. Ik heb hem wel al open gemaakt, maar natuurlijk wist ik al dat wat voor een boek erin zat. Jammer genoeg had ik niet het geluk om 1 van de gesigneerde boeken te krijgen 😦 dat was natuurlijk heel erg cool gewest. Het neemt niet weg dat dit boek gewoon al super mooi is. Ben erg blij dit nu in mijn kast te hebben staan.

en nu komt het! alles was ingepakt in een mega mooie reading deken!!!!! super gaaf dit. Ik heb altijd al zo een leuke deken met quote erop willen hebben. Jammer dat ze rood is (rood is absolute niet mijn kleur) maar dat neemt niet weg dat ze allang nu boven op mijn leesbank ligt. Die ga ik zeker gebruiken als ik een boek aan het lezen ben. Dit is echt zo toff allemaal….

8

In het geheel weer een prachtige ,,box” van Celebrate Books.
Wel moet ik zeggen, dat de flyer van Zon & Maan er voor mij niet hoefde , vond het wat overbodig en ik kan me voorstellen dat sommige mensen zich afvragen , wat ze met die 4 kaartjes in de envelop moeten. Ik vind het leuk om te hebben maar weet dus zelf ook niet echt waarvoor. Anders plak ik ze aan mijn boekenkast, hahaha…
De kerstbal, de deken & het boek zijn echt super super leuk. hier ben ik dan ook mega blij mee.
Eerlijk is eerlijk, ik vond de glitter & glamour box van november toch wat leuker, maar dat is mijn persoonlijk smaak natuurlijk. De goodies en de moeite wat de dames er weer voor hebben gedaan, blijven uitstekend zoals ik elke box.

Omdat ik bij Celebrate Books ook nog een tissue box heb gekocht zat deze dan ook in mijn pakketje, bedankt hiervoor dames 😉 scheelt weer verzendkosten. Ik zag deze in de Engelse box van november en wou die heel graag hebben omdat ik de laatste tijd best wat tranen laat bij sommige boeken.

9

Ik heb voor mezelf besloten dat ik januari even ga overslaan met de box, ook omdat het thema mij niet aanspreekt. Hopen dat de dames in februari weer met iets komen, waar ik geen NEE tegen kan zeggen.
Dit was dan mijn laatste box in dit jaar.
Bedankt dat jullie dit allemaal mogelijk maken hier in Nederland en ik wens jullie een succesvol 2017.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s