Geen categorie·TV & Series

The Secret Circle

Nieuw jaar nieuw ideeën voor mijn blog. Ik heb besloten om mijn blog een beetje meer structuur te geven. Tenminste ik ga het zeker proberen 🙂 en we beginnen met serie’s. Zoals sommige misschien al weten ben ik niet alleen een boekenwurm maar ook een grote TV junkie. Als ik niet aan het lezen ben, kijk ik veel film’s en serie’s.
Vanaf nu komt er de komende tijd elke maandag een nieuwe post online met mijne favoriete TV series.
Sommige heb ik al helemaal uitgekeken en sommige volg ik nog steeds.
Ik ben heel benieuwd of jullie deze serie’s ook allemaal al kennen en gezien hebben.

 

The Secret Circle (vrij vertaald: De Geheime Cirkel) is een Amerikaanse televisieserie uitgezonden op The CW Television Network. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van de auteur L.J. Smith en gaat over zes tiener heksen die samen een geheime kring vormen.

The Secret Circle Trailer

De serie werd ontwikkeld door Andrew Miller en werd opgepikt op 17 mei 2011, door The CW. Op 12 oktober 2011 bestelde The CW een volledige 22-afleveringenseizoen van de serie.

Op 11 mei 2012 annuleerde The CW de serie. De kijkcijferdaling in de tweede helft van het seizoen en de dure kosten van speciale effecten en dramatische locaties werden genoemd als redenen voor de annulering van de show.

Ik maak dan ook een begin met een van mijn favoriete series. The Secret Circle. Hier ben ik heel toevallig op gekomen omdat ik naar nieuwe serie’s op internet gezocht heb. Ik zag de cast en was meteen heel nieuwsgierig. Deze serie heeft 22 afleveringen en helaas maar 1 seizoen.
Samenvatting:
Na de dood van haar moeder verhuist Cassie Blake (Britt Robertson) naar Chance Harbor, Washington, om daar te leven met haar grootmoeder. Haar pogingen om zich aan te passen aan de nieuwe stad worden een halt toegeroepen als vijf van haar klasgenoten, Adam Conant (Thomas Dekker), Diana Meade (Shelley Hennig), Faye Chamberlain (Phoebe Tonkin), Melissa Glaser (Jessica Parker Kennedy), en Nick Armstrong (Louis Hunter), bekendmaken aan Cassie dat ze uit een lange lijn van heksen komt en het laatste lid van hun coven vormt. Met haar zijn ze in staat om de volle omvang van hun mogelijkheden te verkrijgen. Aanvankelijk weigert Cassie te geloven dat ze een heks is, zelfs nadat Adam haar helpt om haar krachten te ontgrendelen. Het is pas nadat ze een oud in-leer-gebonden boek met spreuken vindt dat Cassie haar macht begint te accepteren. Dit boek is van haar moeder Amelia geweest. In het boek zit een brief van Amelia aan Cassie waarin staat dat ze hun echte familiegeschiedenis en haar bevoegdheden geheim heeft gehouden om haar en Cassie veilig te houden. Want, zoals de Cirkel al snel ontdekt, hun magische bevoegdheden trekken duistere en gevaarlijke krachten aan die voortdurend de Cirkel in gevaar brengen.
The-Secret-Circle-poster
Mijn mening: 
Vanaf de eerste aflevering kon ik al niet meer stoppen. In de eerste aflevering leer je meteen alle personen kennen die belangrijk zijn in deze serie. Ook vind ik dat de cast behoorlijk goed is. Alle acteurs en actrices passen heel goed samen , waar het verhaal erg geloofwaardig over komt en niet als een goedkope serie, wat soms wel het geval is.
Sowieso ben ik een grote van van Britt Robertson.
De gehele serie blijft ontzettend spannend waarbij je dus heel makkelijk blijft kijken. Spanning, intriges, humor en liefde. Deze serie heeft gewoon alles. Jij moet het dan wel niet met Charmed gaan vergelijk waar je het ook over heksen hebt. The Secret Circle is wat meer voor jongeren onder ons.
Persoonlijk vond ik het heel erg dat er maar 1 seizoen van is gemaakt.Het is echt een mega leuke serie met heel veel potentiaal.
Er zijn zeker meer mensen die dit ook denken.
Zelf heb ik de serie nu al 2 keer gekeken en kan nog steeds niet genoeg van krijgen.
Zeker een dikke vette aanrader voor mensen die van heksen en fantasy houden.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s