Recensies

Boundless (3) – Cynthia Hand

The past few years held more surprises than part-angel Clara Gardner ever could have anticipated. Now, with the fallen angel who attacked her watching her every move and the threat of Black Wings looming, Clara knows she must finally fulfill her destiny—a destiny that includes Christian Prescott by her side. But in order to complete her purpose, Clara must first find a way to give up the thing she wants most.. a future with the boy she loves, Tucker Avery.

readingaftermidnight-boundless-quote

4 Bibi Hearts
Boek Cover:
MLXLS

Ook deel 3 van de Unearthly serie heeft weer een prachtige cover. Deze past weer heel goed bij de rest van de boeken. Ik vind zelf dat de cover’s iets donkers hebben, iets wat een mysterie uitstraalt. Zoals de boeken en het verhaal dus. Ook hier zie je op de cover weer een meisje in een jurk in een bos staan. Deze keer is het wel weer eem meisje met rood haar wat niet Clara kan zijn omdat deze blond haar heeft. Het neemt niet weg dat de cover voor mijn smaak heerlijk bij het verhaal past.
Personages:
Ook in deel 3 draait het natuurlijk allemaal weer om Clara, haar familie en haar vrienden. Clara, Angela en Christian staan hier als hoofdpersonages in het middelpunt. Ook zie je heel vaak Michael, Samjeeza, Billy en Jeffrey terug komen. Natuurlijk zijn er ook nieuwe character’s toegevoegd , die ik hier maar niet ga noemen vanwege spoilers.
Al met al zijn er bijna alle personages te vinden, maar dan ook alleen maar BIJNA 😉
Verhaal:
Het verhaal begint eigenlijk met de laatste weken van de zomervakantie. Clara, Christian en Angela gaan dus naar Standfort vanwege Angela haar visioen. Het is in het begin alweer ,,hartbreking” vanwege Tucker en Clara. Man wat was ik boos. Clara is in de loop van de 3 boeken wel erg gegroeid maar alsnog soms echt schijt irritant met haar beslissingen. Ze denkt zo iedereen veilig te kunnen houden wat echt niet zo is.
De 3 proberen dus op Standfort een normaal leven te leiden wat in het begin wel gaat lukken, in de loop van de manden blijkt alleen dat alles heel anders komt dan dat hun hadden verwacht.
Er gebeurd dus weer van alles in de laatste deel van de Unearthly serie. Nog meer geheimen komen aan het licht. Clara moet nu toch eindelijk kiezen tussen liefde en haar lot.
Ikzelf vond het erg lastig. Ik was altijd een goot fan van Tucker en Clara maar in boek 2 werd ik toch meer naar Christian zijn kant getrokken. In deze laatste deel was ik dan wel heel erg in de war.
Ook hier ga ik niet te veel verklappen vanwege spoilers en de grote plottwist.
Ik kan alleen zeggen dat het einde me echt van de bank geblazen heeft. Man wat een schokker. Ik heb veel zien aankomen maar dat absolute niet!!!!
In het algemeen een TOP afsluiting van een prachtige boeken serie die ik echt iedereen kan aanraden. Ik heb er ontzettend van genoten en vond het erg jammer dat er niet noch een boek is.
Na het lezen had ik dan ook wel een grote boeken hangover, zoals het hoort als je een goed boek hebt gelezen.
Ik was blij deze boeken gelezen te hebben en ze staan zeker heel veer boven aan mijn lijst om ze nog eens te gaan herlezen.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s