Recensies

Mondprinzessin- Ava Reed

Lynn merkte op haar 17de verjaardag, dat zij anders is.Opeens is er een sterrenbeeld op de huid van haar onderarm te zien. Het begint licht af te geven en Lynn probeert wanhopig  om het te verbergen. Als niet alleen het sterrenbeeld op haar arm, maar ook zij begint te gloeien, is niets meer zoals het was. Donkere schaduwen achtervolgen haar  – de bewakers van de maan. En ze ontmoet Juri, die haar vertelt dat ze een prinses is- geen wees ,zoals ze dacht. Ondanks Lynn haar ongeloof volgt ze de maankrijger en neemt het op met hun achtervolgers. Juri word verliefd op Lynn, maar ze moet een prins gaan trouwen. Wat nu?

ava-reed

4 Bibi Hearts
Boek Cover:
SXLLM
 Een van de mooiste boek covers die ik ooit heb gezien. Ik heb deze schat nog niet lang in huis. Het was een kerstcadeau. Toen ik hem in de hand had was ik meteen verkocht. Mijn favoriete kleur is blauw en ooooohhhhh wat voor prachtige tinten blauw zijn dat. In het echt is het nog veel veel mooier dan hier op internet.
Je ziet de hemel en de maan, waar het ook om draait in dit boek. Er zit een meisje op de maan met een kleine wasbeer.
Het meisje is Lynn en de wasbeer haar beschermdier Tia. Verder zie je alleen maar de titel , de auteur en de uitgever erop staan. Ik vind het heerlijk omdat het simpel maar toch ontzettend mooi is.
Personages:
In dit boek heb je 2 hoofdpersonages, Lynn een weeskind en Juri de maankrijger. Alle 2 hebben een beschermdier: Tia de wasbeer van Lynn en Kira een lynx. Later in het boek heb je nog het koningspaar Artis en Ria. Er zijn nog een paar personages die even worden genoemd maar geen grote rol spelen in dit verhaal.
Het draait dus voornamelijk om Lynn en Juri
Verhaal:
Zoals boven in de samenvatting al geschreven staat, gaat het om een 17 jaar oud meisje genoemd Lynn die in een weeshuis is grot geworden. Op haar 17de verjaardag , komt er opeens een sterrenbeeld op haar onderarm te staan wat begint te gloeien. Niet alleen de arm maar later ook zij helemaal. Ze snapt er helemaal niks va, raakt in paniek en rent weg. Ze word achtervolgd door 2 mannen die haar willen doden. Op het nippertje komt Juri haar te help en red haar.
Vanaf dit moment begint hun verhaal en worden er behoorlijk wat vragen beantwoord voor Lynn. Vooral de vraag wie ze is. Ze is dus geen weeskind maar een prinses van de maan.
Zoals elk meisje die te horen krijgt dat ze een prinses is, heeft ook Lynn aardig te worstelen met haar gedrag en het vertrouwen in mensen om haar heen.
Aan het einde moet zij een keuze maken, kiest zij voor haar familie en de planeet of voor de liefde en verliest hierdoor alles.
Vanaf het begin had ik al zoiets van Throne of Glass meats The Selection. Eigenlijk kan je het best wel zo noemen. Het is een raar iets maar dit boek herinnerd met toch zwaar aan die 2 series.
Het is een prachtig verhaal tot het eind & toen was het verschrikkelijk. Ik en ook heel veel andere mensen waren er echt niet mee eens, EN TERECHT! Het einde was niet normaal en er kwam een zo onverwachte plottwist dat ik even niet wist wat er eigenlijk gaande was. Kort gezegd, het einde brak mijn hart in 1000 stukken.
Zeker een zakdoek- boek als je mij vraagt.
In begin 2017 komt er een Novella gesvhreven uit Juri zijn personage, genoemd: Mondlicht Krieger
Ik ben sowieso heel erg benieuwd hoe het verder gaat omdat ik het einde van Mond Prinzessin echt niet ga accepteren.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s