Recensies

Faking It – Cora Carmack

Wie houdt er nou niet van foute mannen?
Max houdt zeker van foute mannen. Maar ze heeft een probleempje. Haar ouders willen langskomen en verwachten de ideale schoonzoon te ontmoeten. Niet haar ruige, vrij onbeschofte vriendje die in een band speelt en een grote tattoo in zijn nek heeft. Ze vreest dat haar ouders hun financiële steun zullen intrekken wanneer ze ontdekken dat ze al een tijdje niet meer eerlijk is geweest. Dan ontmoet ze Cade.
Cade is net naar Philadelphia verhuisd en probeert zijn acteercarrière van de grond te krijgen. Max krijgt Cade zo ver dat hij zolang haar ouders in de stad zijn doet of hij haar vriendje is. Alleen hadden ze er geen moment op gerekend dat Cade haar ouders met zijn charme en zijn acteertalent zo volledig voor zich zou innemen! Nu willen ze absoluut dat hij met kerst komt logeren. En hoe langer ze doen alsof, des te echter het allemaal begint te lijken…

Faking-it-526x280

3 Bibi Hearts
Boeken Cover:
9200000046118827.jpg
Het cover van deze deel past perfect bij deel 1 van haar serie. Het is vrij simpel gehouden met 2 mensen op de achtergrond die in het gras liggen en hun handen vast houden. In het middelpunt staat de boeken titel ,,Faking it- is het maar een spel?”en bovenaan de auteur Cora Carmack.
Ik vind dit boekencover nou niet echt bijzonder ofzo maar wel leuk en passend bij de complete boekenserie.
Personages:
Ook hier draait natuurlijk alles om de hoofdpersonages Cade en Max (Meckenzie) . Het boek is geschreven uit 2 verschillende perspectieven. Zo leer je iedereen veel beter kennen vind ik.
Cade is net naar Philli verhuist en probeert daar zijn leven weer op order te krijgen. Hij is een schat van en jongen die niet alleen erg aantrekkelijk is  maar ook nog perfect te zijn schijnt.Alsnog wil het bij hem maar niet lukken met de vrouwen.
Max is een meisje met een veel problemen. Ze probeert haar leven weer op haar eigen manier te leven. Overdag werkt zij in een tattoo studio en savond’s staat ze achter de bar om wat extra’s te verdienen. Ze is liedzangeres in een band en wil het liefste beroemd worden. Ze is zeker niet het soort meisje waar jongens zoals Cade normaal gesproken  op vallen.
Verhaal:
In dit tweede deel van een trilogie volgen we Cade Winston: een goede en intelligente jongen wiens hart gebroken is. Tot er op een dag een meisje zijn leven binnenwandelt: Mackenzie ‘Max’ Miller. Zij is een ruige dame die een zwak heeft voor foute mannen zoals haar huidige vriend Mace. Die speelt in haar band, is vrij onbeschoft en heeft veel tattoo’s zoals zij. Alleen is er een probleem, want haar ouders, die ultraconservatief zijn en waar zij telkens mee in de clinch raakt, willen hen ontmoeten. Ze is bang om hun financiële steun te verliezen en verzint dus een plan. Wanneer ze Cade ontmoet, weet ze dat hij haar ‘Golden Boy’ is en dat hij voor een dag kan doen alsof hij haar vriend is. Maar wanneer zij langer doen alsof ze een relatie hebben, komen echte gevoelens naar boven. Trekken tegenpolen elkaar dus echt aan? Vlot geschreven romantisch verhaal. Zal het goed doen bij een mensen die van romantische verhalen houden.
Wel moet ik zeggen dat ik bij dit boek toch wat meer seks en nog meer romantiek gemist heb. Ik vond het verhaal prachtig en het boek las lekker makkelijk weg maar toch had ik het gevoel er kon nog meer uitgehaald worden.
Aan het einde worden dan wel veel dingen opgelost maar ook hier bleef ik nog met wat vragen over. Helaas worden die dus nooit beantwoord ben ik bang.
Alles in alles een leuke boek voor tussendoor.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s