Recensies

Op het spel – Cora Carmack

Dallas Cole heeft een hekel aan football. Haar vader is football trainer dus haar hele leven staat in het teken van de sport. Ze is blij als ze kan gaan studeren en even van de sport verlost zal zijn. Dan vertelt haar vader dat hij een nieuwe baan heeft: als trainer van het team van de universiteit waar zij aan gaat studeren. Dallas baalt als een stekker en probeert haar vader en zijn team zoveel mogelijk te vermijden.
Op een feestje ontmoet ze Carson. De vonk slaat gelijk over. Dallas weet echter niet dat Carson in het football team zit. En Carson weet niet dat hij verliefd aan het worden is op de dochter van zijn strenge coach…

Untitled-1-1

3 Bibi Hearts
Cover:
9789021404721
Het boekencover van het nieuwe boek ,,Op het spel”van Cora Carmack sluit heel goed aan op haar eerdere boekenserie ,,Losing It” waarbij deze groen was en ik het vermoeden heb dat de nieuwe serie in wat oranje,rood tinten word gehouden. Tenminste dat zal ik wel passend vinden.
Je ziet op het cover weer een stel zoals ook op de anderen covers van Cora.
Aangezien de personages goed worden beschreven in het boek, kan ik me voorstellen dat de bedoeling was dat dit Dallas & Carson moet voorstellen. Ik vind Cason wel erg goed getroffen. Van Dallas zie je helaas niet veel. Wat zie je nog meer? Carmack haar covers zijn vrij simpel gehouden: titel van het boek, schrijfster en op de achtergrond personen. Dit vind ik wel rustgevend en dit cover sprak me ook meteen aan om het boek te gaan lezen.
Personages:
Zoals je in de samenvatting kan lezen gaat het om Dallas, de dochter van de Coach en Carson, een van de football spelers.
Dallas is na mijn smaak soms wat heel erg irritant , waardoor ik moeite had om dit boek te lezen. Bij de anderen boeken van Carmack had ik dit totaal niet en waren de personages erg leuk.
Natuurlijk heb ik ook hier weer een ,,mancrush” erbij gekregen. Carson is echt een lekker ding. Hij heeft het lichaam van een god en weet wat die wil in het leven. Zeker een perfecte man om naar te kijken.
Verhaal:
Het verhaal draait hier dus om Dallas en Carson die op school zitten. Dallas is de dochter van de football coach en heeft een hekel aan alles wat ermee te maken heeft, ook aan de jongens die deze sport uitoefenen.
Carson is een nieuwe speler in het team en moet zich proberen te bewijzen. Hij is niet zo rijk dan de anderen jongens in het team en moet voor alles knokken.
Dallas en Carson leren zich kennen op een feest en kunnen dan niet meer stoppen om aan elkaar te denken.
Vanaf dit moment gaat het in golven heen en weer wat ik soms wat irritant vond. Altijd dat heen en weer. ,,hij is leuk, nee toch niet, jawel….”ik werd er wat moe van. Misschien is dat ook een reden hoezo ik zo moeilijk door dit boek kon komen.
Ook speelt football een grote rol in dit verhaal, ik heb er niet zo veel verstand van. Wel leuk dat dit niet heel uitgebreid werd beschreven anders had ik dit boek aan de kant gelegd.
Wat ik dus zeg: het verhaal heeft hoogtepunten , die zeker erg leuk zijn waardoor ik dit boek dan ook 3 Bibi Hearts heb gegeven.
Helaas waren de personages niet zo goed uitgewerkt als die in de Losing it serie van Cora Carmack. Dit vind ik zeker erg jammer.
Het is alsnog een ,,tussendoortje” om te lezen maar ik was er niet zo weg van deze keer.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s