TV & Series

White Collar

Genre:Drama/Misdaad/Comedy

Speelduur:± 42 minuten

Bedenker:Jeff Eastin

Land van oorsprong:Verenigde Staten

Taal:Engels

Locatie:New York

Whitecollar.jpg
Samenvatting:
White Collar is een Amerikaanse televisieserie (6 Seizoenen) die oorspronkelijk liep van 23 oktober 2009 tot en met 18 december 2014. De serie werd in de Verenigde Staten uitgezonden door USA Network, in Nederland door RTL 8 en in België door VTM.
Verhaal:

Neal Caffrey is een oplichter, vervalser en een dief. Hij is echter gevangengenomen na drie jaar kat-en-muisspel met de FBI. Na drie jaar en negen maanden van zijn gevangenisstraf ontsnapt hij uit de streng beveiligde federale gevangenis om Kate, zijn ex-vriendin, te vinden. Peter Burke, de FBI-agent die Caffrey gevangen heeft genomen, gaat naar hem op zoek en brengt hem terug naar de gevangenis. Vooraleer hij weer in de gevangenis belandt, geeft Caffrey aan informatie te hebben over een andere zaak waaraan Burke werkt. Deze informatie wil hij echter alleen kwijt aan Burke als er een ontmoeting wordt geregeld waarbij Caffrey met hem kan praten. Tijdens deze ontmoeting stelt Caffrey voor om Burke te helpen andere criminelen op te pakken als onderdeel van het programma voor zijn vervroegde vrijlating. Burke twijfelt, maar gaat akkoord. Na de succesvolle arrestatie van een aantal witteboordencriminelen heeft Caffrey aan Burke bewezen dat hij hem echt wil helpen, en dat hij niet zal proberen om opnieuw te ontsnappen.

Mijn mening:
White Collar liep vroeger altijd op Duits TV. Ik gig het ook meest smiddags kijken voor mijn werk maar heb deze serie ook nog nooit samenhangend gekeken.
Sinds een paar weken heb ik een mijn vriend hem wel opgezet en kijken we elke avond een paar afleveringen.
Ik moet zeggen deze serie is gewoon mega grappig. Vanaf het begin waren er stukken bij waar ik tranen heb gelachen. Je kan het een beetje vergelijken met ,,The Blacklist”.
De acteurs vind ik super goed bij hun rollen passen en je krijgt er meteen een band mee.
Natuurlijk is Matt Bomer een plaatje om naar te kijken, wees dan eerlijk 🙂
Hij word van aflevering tot aflevering knapper.
In het geheel is het zeker een leuke series voor avonden op de bank samen met je vriend. Spanning en actie voor je vriend en jij kan lekker zwijmelen naar Matt 😉
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s