Bookish posts

Valentijn BookLove Box- UNBOXING

Zoals jullie misschien al door hebben, ben ik een grote romantiek fan en is de tijd rond om Valentijnsdag voor mij heel erg leuk. Niet omdat ik iets verwacht van mijn vriend ( stiekem geef ik hem wel genoeg hints..haha) maar gewoon omdat ik de idee van het vroegere Valentijn ontzettend schattig vind. Het idee dat je een kaartje of een bosje bloemen van een anonieme persoon krijgt, die om je geeft is toch gewoon prachtig of niet?
Hierdoor heb ik dan ook besloten om mij zelf een verrassing te gunnen voor Valentijnsdag. Via Instagram ben ik op de website van BookLove Shop terecht gekomen. Hun zijn mij al vaker opgevallen door het aparte design van goodies , wat je bij hun kan kopen via de webshop.
Over Book Love Shop:

,,Booklove Specialty Shop is onderdeel van Grafisch Ontwerpbureau Creatief Brein en is opgezet door boekenliefhebber en grafisch ontwerper Caithlin Bergman.

Booklove Specialty Shop is gericht op verkopen via het internet. Wij hebben geen showroom of winkel. Al onze artikelen zijn exclusief via onze site verkrijgbaar.”

Maar wat zit er dan precies in zo een box?
,,De Valentijn BookLove Specialty Box bevat diverse, gloednieuwe producten die pas ná 14 februari in de webshop te vinden zullen zijn, maar die jij nu allemaal tegelijkertijd kunt aanschaffen.  (En ook nog eens voor een mooi prijsje,  ) Let op: Deze boeken box bevat géén boek. De kans dat je het boek dus al hebt, of hem niet leuk vindt, is niet aanwezig.”
Dit was voor mij al genoeg informatie. Ik moest deze box gewoon hebben.
Vandaag kwam ze dan ook eindelijk met de post en ik laat jullie nu niet langer wachten. Kijk je mee wat er allemaal in zit?
Figaro-Valentijn-2017
Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s