Bookish posts

UNBOXING- Celebrate Books Box (Swords & Games)

Yes yes yes…. ook deze maand kwam ik er niet omheen, weer een box van Cleberate Books te kopen. Ik had de ,,Love is poisonous” box besteld maar ik heb het grote geluk,om  deze maand 2 boxen te mogen ontvangen. De Swords & Games box heb ik gewonnen op Facebook met een super leuke winactie. Celebrate Books vroeg om een lekker recept voor bij de borrel. Hier kwam maar 1 ding in me op. De mini hamburgers.  Dit had ik dan ook als reactie geplaatst maar ging er eigenlijk van uit dat ik niet zal winnen ,omdat er best veel lekkere recepten voorbij kwamen.
Toch ben ik het geworden…yyeeeehhhh….. & zo krijg ik ook deze box binnen in de maand februari.
1
Het is dan vandaag wel Valentijn, maar ik heb zo het gevoel dat deze box  ver van romantiek zal zijn,haha…
Ik ga dan ook meteen van start en zal jullie niet langer laten wachten.
Hieronder vind je de video!
Liefs Bibi
 INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s