TV & Series

Riverdale

Genre:Teen drama/Mystery

Based on:Characters by Archie Comics

Developed by:Roberto Aguirre-Sacasa

Country of origin:United States

Original language(s):English

No. of seasons:2

 

Riverdale-seizoen-2-serie

Riverdale is op het eerste oog een klein stadje, een stadje waar niet veel vreemds gebeurt. Veilig, netjes en onschuldig. Blijkt het kleine stadje echter wel zo veilig, netjes en onschuldig als je dichterbij komt kijken? Als er flink ingezoomd wordt op Riverdale, blijkt er van alles mis. Tienerjongen Archie komt met zijn vrienden in een duister mysterie terecht.

Door de samenwerking tussen CW en Netflix kunnen we vanaf 27 januari iedere vrijdag rekenen op een nieuwe aflevering van deze tiener dramaserie. De opvolger voor Pretty Little Liars? Nee vind ik van niet.

Nog voordat de eerste aflevering van Riverdale op Netflix verscheen, werd er al veel gesproken over de serie. Hij werd gezien als een soort The Vampire Diares en Gossip Girl. Vergelijkingen die niet zomaar uit de lucht komen vallen, want ook Riverdale is een serie die in de smaak valt en een verslavend karakter mee heeft gekregen. De avonturen van Archie Andrews (K.J. Apa) staan centraal, een knappe jongeman die van alles meemaakt in zijn leven. Thema’s als school, familie, romantiek en seks worden dan ook niet overgeslagen.

LET OP SPOILERS!!!!

Riverdale begint op het moment dat de zomervakantie net voorbij is. En alhoewel de vakantie niet lang heeft geduurd, is er een hoop veranderd en willen alle scholieren een nieuwe weg inslaan. Voor Archie betekent dat dat hij wil stoppen met football om een muziekcarrière op te starten. Voor de van New York overgekomen Veronica Lodge betekent het een nieuw begin op Riverdale High en voor Betty Cooper betekent het dat ze eindelijk wil vertellen dat ze verliefd is op haar goede vriend Archie, maar dat loopt heel anders dan ze gehoopt had.

Wat zij niet weet en wat op één iemand na eigenlijk niemand weet, is dat Archie een groot geheim met zich meedraagt. In de zomer ging hij een avontuur aan met zijn muzieklerares Miss Grundy. Terwijl hij in haar aanwezigheid was, ging het mis voor Jason Blossom. Hij overleefde een boottochtje met zijn tweelingzus Cheryl niet. Het gerucht gaat dat hij is verdronken, maar dan blijkt dat hij is doodgeschoten. De schoten werden door Archie en Miss Grundy gehoord, maar zij zwijgden. Het is echter nog maar het begin van alle geheimen in Riverdale.

Iedere week verschijnt op vrijdag een nieuwe aflevering op Netflix.

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s