Recensies

Trust Again – Mona Kasten

Happy End? Dat is er slechts in de film! Hier is Dawn Edwards zeker van. Sinds ze  haar ex-vriendje op heterdaad met een andere heeft betrapt, heeft ze mannen afgezworen  en in plaats daarvan richt ze zich volledig op haar studie op de universiteit en het realiseren van haar dromen. Vooral voor vrouwenhelden zo als Spencer Cosgrove heeft Dawn geen plaats in haar leven. Daar kunnen zijn pogingen nog zo creatief zijn. Maar op een dag ontdekt Dawn bij toeval een geheel nieuwe kant van Spencer en merkt op, dat achter zijn humoristische kant, een duister geheim is en hij is veel meer dan de vrouwenheld , die hij beweert te zijn …

voga7367.jpg

4 Bibi Hearts
Cover:
Zoals je kan zien past ,,Trust Again”perfect bij deel 1 van deze prachtige boekenserie van Mona Kasten. Het cover is simpel gehouden in het zwart. In het midden zie je een stel wat aan het zoenen is. De auteur staat boeven aan, in het midden de titel en eronder , dat het een roman is.
Het derde en laatste deel komt eind mei in de boekenwinkels in Duitsland en heeft de kleur licht roze. Ik persoonlijk vind de boeken prachtig staan in mijn boekenkast.
Personages:
in Dit deel van de ,,Again”serie gaat het om de 20 jaar oude Dawn Lily Edwardson , die naar een zware tijd in Portland een nieuwe begin gaat maken in Woodshill. Dawn is een kleine schattig meisje van niet eens 1.60m groot maar dat wil nog niet zeggen dat ze niet ook pittig kan zijn. Ze weet wat ze wil maar ondanks haar verleden, laat ze niemand te dicht aan zich komen en heeft problemen om mensen te vertrouwen. Dit is dan ook het probleem van Spencer Cosgrove, de grote, goed uitziende beste vriend van Kaden. Spencer is altijd vrolijk en zit al maanden achter Dawn aan, om met haar uit te gaan, helaas zonder succes. Maar Spencer zal Spencer niet zijn, als hij het zo makkelijk gaat opgeven. Ook hij heeft een duister verleden waar hij van wil vluchten en als Dawn er langzaam achter komt, begint pas het echte dilemma.
Je maakt niet alleen kennis met Dawn en Spencer maar eigenlijk met de gehele vriendengroep uit boek 1.
Allie, Kaden, Dwan, Spencer, Scott, Mhica en Sawyer, alleen word nu de focus dus op Dawn en Spencer gelegd, waar het verhaal in boek 1 om Allie en Kaden ging.
Verhaal:
In het kort kan je hier wel zeggen dat het verhaal op elk andere romantische liefdesverhaal lijkt. Meisje leert jongen kennen, een iemand word verliefd op de andere en dan begint de ellende. Dit boek kan je een beetje zien als het eerste deel van de ,,After”serie van Anna Todd. Niet alleen gaat het hier in dit boek om seks maar er zijn wel behoorlijk wat momenten bij waar je denkt, je leest Vijftig Tinten , alleen dan zonder de SM gedoe.  Het gaat ook veel om vertrouwen, vriendschap, geheimen en pijn, wat ik persoonlijk super vind en wat het toch weer speciaal maakt tegenover andere boeken. Mona Kasten heeft een prachtige manier om te schrijven. Als je Trust Again leest, heb je het gevoel dat elk personage ook een vriend van jou is. Je leeft met elk persoon mee, bent blij voor hun alsof je ernaast staat of hebt de wens om zo iemand echt in je leven te hebben,
Op dit moment zijn de boeken alleen maar in het Duits te verkrijgen, wat ik erg jammer vind, omdat ik denk dat deze boeken echt een hit kunnen worden hier in Nederland. Voor iedereen die welk boeken uit ons burenland leest, raad ik deze zeker aan. Je zal er geen spijt van krijgen.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s