TV & Series

Stranger Things

Stranger Things is een Amerikaanse sciencefiction-horrorserie die bedacht werd door de broers Matt en Ross Duffer. Op 15 juli 2016 ging het eerste seizoen in première op de streamingdienst Netflix.

Genre:Sciencefiction/Horror/Avontuur/Misdaad

Speelduur:42–55 minuten

Bedenker:The Duffer Brothers

Land van oorsprong :Verenigde Staten

Taal:Engels

Stranger-Things-PosterPosse-Rich-Davies-Poster-Netflix.png

Verhaal Seizoen 1:

Op 6 november 1983 verdwijnt de twaalfjarige Will Byers op mysterieuze wijze in het stadje Hawkins in Indiana. Als een gevolg van de verdwijning begint Joyce, de alleenstaande moeder van Will, door te slaan. De politie, onder leiding van Jim Hopper, begint een onderzoek, evenals Wills jeugdvrienden Mike, Lucas en Dustin. Op een dag vinden de drie jongeren een verdwaald meisje met psychokinetische krachten. Samen ontdekken ze dat er mysterieuze krachten in het spel zijn en dat een sinistere overheidsorganisatie probeert om de waarheid te verdoezelen.

Ik heb deze serie binnen 2 dagen uitgekeken. Het is ook niet echt moeilijk omdat de serie maar liefs 8 afleveringen telt.

Tot nu toe heeft Netflix een seizoen 2 aangekondigd , die dit na de zomer zal verschijnen. Voor een paar dagen terug is er ook aangekondigd dat Stranger Things 4 of 5 seizoenen krijgt. Yeahh…

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s