Bookish posts

Never Have I Ever….

Ik werd getaggd door Kwante in Wonderland voor de ,,Never have I ever…”tag. Zij heeft van dat spel een leuke tag gemaakt om deze dan weer door te geven.

Te zeggen dat je  het spel  “Nooit heb ik ooit”nog nooit hebt gespeeld,  is bijna net zo dubieus als zeggen, dat je nog nooit een paar sokken hebt aangetrokken. Het spel is bijna een ,,must” geworden tijdens de basisschool en transformeert later in een  drinken spel als men wat ouder word. Het belangrijkste doel van “Never have I ever” is om je slechte keuzes in het leven aan iedereen in de kamer bloot te leggen.

De populariteit van het spel is vooral bekend geworden uit talkshows, zoals Ellen, waarin beroemdheden meespelen met Ellen De Generes.

Dus laat het spel beginnen:


Never have I ever… verliefd geworden op een foute jongen

yes

(Dark Elements Serie- Roth)

Zoals Layla uit de Dark Elements serie van Jennifer L. Armentrout ben ook ik vaak genoeg verliefd geworden op een foute jongen. Mijn gehele leven waren het eigenlijk altijd foute jongens geweest. Heb begon al mt mijn eerste liefde en eindigde gelukkig voor 6 jaar met het vinden van mijn grote liefde. Mijn hart is al meer dan 10x gebroken door zulke jongens. Waarom ik steeds weer op dat soort types ging vallen? geen enkel idee…hahaha… ik leerde er ook niet van * geeft zich zelf een klap op achterhoofd*

Never have I ever… weggerend van huis

Condo+Rules+what+is+allowed

(Begin Again- Mona kasten)

Uhm nee.. ik ben nog nooit weggerend van huis. Ik zal niet weten waarom? Ik ben een mens die ruzies nooit uit de weg gaat. Ik zal ook niet eens weten waar ik heen zal rennen…haha..

Never have I ever… Iemand op slag vertrouwd

yes

(Anna & de French Kiss)

Ja dat heb ik niet vaak gehad maar wel bij mijn beste vrienden. Ik leerde ze kenen en wist meteen dat dit de mensen waren die ik meteen vertrouwde. Dat is nu al zo’n 8 jaar geleden en tot nu toe hebben de mensen mij nog nooit teleur gesteld. Het is dan natuurlijk niet zo dat ik meteen iedereen maar mijn vertrouwend schenk. Mensen moeten het verdienen en bewijzen.

Never have I ever… Een lief plan voor iemand, compleet in de soep laten lopen 

Condo+Rules+what+is+allowed

Gelukkig niet nee. Alles wat ik ga plannen werkt eigenlijk uitstekend. Ik kan heel gemakkelijk spontaan iets opzetten & dan werkt het nog helemaal prima. Dat had ik mijn gehele leven al gehad. Alles wat ik plan, werkt meteen. Ik denk dat het komt dat ik het systematisch aanpak, een volgorde bepalen en dat uitwerken. Dan kan niks mis gaan.

Never have I ever…. Iets in de tijd willen veranderen

yes

(Duizend stukjes van jou)

Oh ja zeker!!!! Man wat zal ik blij zijn als er een machine bestond waarmee ik sommige dingen ongedaan kon maken.Mijn gehele leven was vanaf het begin nooit makkelijk gewest & met zo een machine kon ik toch gebeurtenissen ongedaan maken. Het zal mijn leven niet perfect maken, maar wel een stuk makkelijker. Ik geloof dat  sowieso elke mens zo een wens heeft. Iets in de tijd willen veranderen, ik geloof er niks van dat er mensen zijn die gelukkig zijn zoals het nu is of hoe hun leven was. Een ding is zeker, ik zal wel graag eerder begonnen zijn met boeken lezen 🙂

Never have I ever…Mijzelf voor schut gezet bij nieuwe vrienden

yes

( The perks of being a wallflower)

Oh hell YEAAHHH!!!! Zeker heb ik dat gedaan en niet alleen 1x. Mensen die me kennen weten dat het mij totaal niet boeit hoe ik over kom. Ik ben zoals ik ben (crazy)  en trots op. Ik ga me zeker nooit inhouden bij mensen die ik niet ken. Ze kunnen maar beter meteen zien, met wie ze het te maken krijgen,hahaha. Of het nou dronken is na 1 bier op een feest , of ergens in het openbaar zingen omdat ik een nummer hoor die ik geweldig vind. Mij maakt het allemaal niks uit, alleen is het soms wat gênant voor de mensen die bij mij zijn, haha…

Never have I ever… De verkeerde persoon mijn vertrouwen gegeven 

yes

(Unearthly serie)

Wie heeft dat niet? Ik heb in mijn leven al veel mensen mijn vertrouwen gegeven waar achteraf bleek dat het helemaal verkeerd was. Hierdoor ben ik wel achterdochtiger geworden. Mensen moeten mijn vertrouwen winnen en bewijzen dat ze het waard zijn ook het vertrouwen van mij te krijgen.

Never have I ever….Iemand zijn/haar identiteit met behulp van het internet achterhaald

yes

( vertel me drie dingen)

Hallo, we leven in het jaar 2017. Wat denk je zelf? Bijna iedereen is tegenwoordig te vinden op Facebook of Instagram. Ik wil niet zeggen dat ik ontzettend jaloers ben maar als ik zie dat mijn vriend met iemand anders aan het schrijven is ( een vrouw) dan ga ik wel kijken wie dat is ja 🙂 . Of soms zit ik te nieuwe vriend van mijn beste vriendin gewoon te bekijken op internet, of hij wel goed genoeg is voor haar. Tja je moet toch weten met wie je het te maken hebt of niet?

Never have I ever… Mijn broer compleet belachelijk gemaakt

Condo+Rules+what+is+allowed

( Morgentau -Jennifer Wolf)

Nope , nog nooit. Is ook wat lastig aangezien mijn broertje 800 km veer weg woont en zijn eigen leven leid. We waren vroeger thuis 2 handen op een buik. Ik zal echt nooit iets doen waardoor hij belachelijk over komt of wat dan ook. Hij is mijn enige broer die ik heb en ik hou van hem.

Never have I ever….Zelf iemands geheim doorverteld

Condo+Rules+what+is+allowed

(Did i mention serie)

NO WAY! Jij mag best zeggen dat ik de master of geheimen bewaren ben. Als mij iemand iets in het vertrouwen verteld, dan neem ik het mee in het graf. Men zegt altijd, handel zo , zoals jezelf wilt behandelt worden. Ik verwacht ook van mensen die ik iets in vertrouwen vertel, dat het niet meteen door geluld word. Als wat wel gebeurd, moet de persoon maar zien hoe snel ik voor zijn/haar deur sta. Zulke dingen hoef je echt niet bij mij te flikken.


Ik denk dat was het met mijn eerlijkheid voor nu. Ik geef de tag door aan:

Manon & Kelly van Brightbluebooks

Have Fun Lady’s

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s