TV & Series

Ravenswood

Ravenswood is een stad vlakbij Rosewood, Pennsylvania. De stad lijdt onder een vloek. Vijf vreemdelingen voelen zich plotseling verbonden en moeten diep graven in het verleden van deze stad om de mysterieuze en vreselijke geschiedenis van de vloek te breken voordat het voor elk van hun te laat is.

Ravenswood was en is een Amerikaanse tiener serie gemaakt door I. Marlene King, Oliver Goldstick en Joseph Dougherty. Een spin-off van Pretty Little Liars maar dan toch iets anders.

ABC Family gaaf groen licht voor deze serie op 26 maart 2013. Ravenswood  première was op 22 oktober 2013, naar aanleiding van de Pretty Little Liars Halloween episode. Op 14 februari 2014 werd aangekondigd dat Ravenswood  geannuleerd werd voor een vervolg vanwege lage ratings na slechts één seizoen.

2013102391457260676134_sbig

De mysterieuze en verontrustende geschiedenis van de stad heeft mij nieuwsgierig gemaakt om meer te willen weten. De tieners moeten een oude vloek proberen op te lossen voordat ze zelf het slachtoffer worden. Ik denk dat Pretty Little Liars fans niet zo grote fans waren van deze serie omdat het toch meer paranormale/ bovennatuurlijk was. Hierdoor kwam er dan ook helaas geen vervolg. Misschien had dit ook mee te maken dat de Caleb & Hanna fans Caleb weer terug wouden hebben in Rosewood, wat niet was gebeurd ,was Ravenswood een succes geworden. Persoonlijk vind ik de rol van Calab Rivers veel beter in Ravenswood dan in PLL.

 

In het geheel is de serie Ravenswood een super gaaf verhaal met een fascinerende mix van koude rillingen, spanning, drama en mysterie, maar het allerbelangrijkste is, dat je geen PLL fan hoeft te zijn om deze serie te kijken.

Ik zal zeggen, geniet lekker van het spookachtige stadje en maak zelf kennis.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s