Bookish posts

UNBOXING- Celebrate Books Box (First Impressions)

De maand maart zit er weer voor de helft op en natuurlijk heb ik ook deze maand weer een box besteld bij Celebrate Books. Deze maand wist ik wel meteen welk boek erin zit, dat is voor mij geen verrassing meer maar het maakt niks uit want er zitten denk ik ook weer toffe goodies in.
Ik zal je niet langer laten wachten. Zoals ook de afgelopen keer is hier weer een unboxing video:
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s