TV & Series

Life Unexpected

Life Unexpected is een Amerikaanse televisie serie van de zender The CW. De serie ging in première op 18 januari 2010.
Life Unexpected gaat over een Lux, ze is 15 jaar lang van het ene pleeg gezin naar het andere gegaan en heeft besloten om haar eigen leven te leiden. Daarvoor heeft ze wel een handtekening nodig van haar biologische vader en moeder. Haar vader Nate Bazile blijkt in de bar te wonen en haar moeder Cate Cassidy werkt voor de radio samen met haar vriend Ryan Thomas. De rechter bepaald uiteindelijk dat ze niet voor haar zelf mag zorgen en Nate en Cate besluiten om haar op te voeden.
Reasons-Save-Life-Unexpected-From-Cancellation
Heel erg jammer dat deze serie maar 2 seizoenen telt. Ik was er stapel verliefd op. Sowieso ben ik een groot fan van Britt Robertson & vond die serie echt mega goed. Het gaat gewoon over het normale leven als teenager. Ik heb hier onwijs van genoten. Een tijdje geleden stond deze serie nog op Netflix. Of dit nu nog steeds zo is weet ik eigenlijk niet. Ik ben hem helaas niet meer tegen gekomen. Voor iedereen die weer een serie wil kijken a la Gilmore Girls is dit de juiste serie. Ik kan hem alleen aanraden.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s