Bookish posts

UNBOXING- Celebrate Books Box ( Love is Poisonous)

En we hebben deze maand nog een unboxing op de lijst staan van een van de prachtige boxen made by Celebrate Books. Vandaag is het de ,,Love is poisonous”box. Deze was de engelse box van de maand februari maar door vertraging kwam deze 1 maand later. Helemaal niet erg want zo kan ik deze maand meteen 2 leuke boxen uitpakken.
,,Het thema van de Engelse box is ‘Love is poisonous’. Ah, dat klinkt spannend, hè? Fans van Jennifer L. Armentrout, Victoria Aveyard, Alwyn Hamilton en Renée Ahdieh zullen hun lippen aflikken bij dit ontzettend gave boek. De achterflaptekst laat je al sidderen! Ben jij klaar voor een adembenemende romance?” -Celebrate Books
Benieuwd wat erin zit? Dan moet je snel de onderstaande video gaan kijken.

Unboxing Video Love is Poisonous

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s