TV & Series

Teen Wolf

Genre:drama, horror en comedy

Speelduur:40-43 minuten per aflevering

Bedenker:Jeph Loeb

Ontwikkelaar:Jeff Davis

Muziek:Dino Meneghin

Land van oorsprong:Verenigde Staten

Taal:Engels

Seizoenen:6

 

Teen_Wolf_Season_3_Main_Cast_S3B_Credit_Matthew_Welch_cropped.png

Verhaal:
Wanneer Scott McCall (Tyler Posey) wordt gebeten door een weerwolf kan hij opeens veel beter horen en ruiken en is hij veel sneller dan een normaal mens. Zijn menselijke beste vriend Stiles Stilinski (Dylan O’Brien) helpt hem om zijn leven weer onder controle te krijgen. Dit gaat minder goed wanneer er een nieuw meisje op school komt, genaamd Allison Argent (Crystal Reed).
Scott en Allison beginnen te daten, maar dan ontdekt Scott dat de Argents jagers zijn. De Argents jagen op weerwolven en proberen ze uit te roeien. Daarom heeft Scott de hulp van Derek Hale (Tyler Hoechlin) nodig: om zichzelf te blijven tijdens een volle maan. Dan is er ook nog Lydia Martin (Holland Roden), de vriendin van Allison, die later ook word gebeten door Peter Hale, Derek’s oom. Lydia verandert hierdoor in een ,,Banshee” en hoort net als Scott eigenlijk dan bij Peter’s pack.
Dan heb je Lydia’s vriend Jackson Whittemore (Colton Haynes), een pestkop die net als Scott en Stiles lacrosse speelt, die Scott het leven als een weerwolf ook niet makkelijker maakt.
In seizoen 2 speelt hij een belangrijke rol als de “Kanima” een soort hagedis, hierna verandert hij in een weerwolf aan het eind van seizoen 2.
Na seizoen 3 verdwijnen de personages Allison en Jackson uit de serie, ze worden vervangen door de personages Malia Tate (Shelley Hennig), een coyote en de dochter van Peter Hale, en Kira Yukimura (Arden Cho), een kitsune (vos) word de nieuwe vriendin van Scott. In seizoen 4 wordt de jonge weerwolf Liam Dunbar (Dylan Sprayberry) lid van Scott’s roedel.

 

Teen Wolf is dus een Amerikaanse televisieserie over weerwolven, met Tyler Posey in de hoofdrol. De serie wordt sinds 2011 uitgezonden door MTV.

Op 22 juni 2016 maakte de schrijver van Teen Wolf Jeff Davis bekend dat seizoen 6 het laatste seizoen van Teen Wolf is.

Dit is ontzettend jammer, omdat Teen Wolf toch een van mijn favoriete tv series was. Ik heb de serie al 2x compleet gekeken en ga het zeker niet hierbij laten.

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s