Bookish posts

YA Sprookjesbal- Purmerend

Ik had hier lang over naar gedacht of ik zal gaan of niet. Een week geleden heb ik besloten om mij een beetje meer terug te trekken wat social media en evenementen betreft vanwege mijn therapie die ik op dit moment volg. Natuurlijk had ik allang van te voren een kaart gekocht en was erg in dubio of ik het wel aan kon om hier aan deel te nemen.
SXLLM
Ik dacht,, waarom ook niet”het is maar voor even en mijn kostuum had ik ook al in huis. Dat was nog een hele gedoe zeg. Ik wou eigenlijk als Roodkapje of Alice gaan maar kon helaas geen leuke kostuum vinden. Ik was boos omdat ik het al zo in mijn hoofd had, toen besloot ik maar als iets heel anders te gaan. In elk sprookje heb je ook een heks 😉 dan maar op zoek naar zoiets.
Toen ik het jurkje uiteindelijk binnen kreeg was ik meteen verliefd op. Jep …dat was het, mijn kostuum dus het Sprookjesbal kon komen.
In Purmerend had ik afgesproken met nog een een blogger. Kelly van Bright Blue Books. We hebben de afgelopen tijd persoonlijk contact en vonden het gezellig als we samen zouden gaan. Dit hebben we dan ook gedaan. Het grote YA Sprookjesbal was voor mij het eerste boek evenement waar ik naar toe ging als BIBI_BOOKs . Heel erg spannend allemaal. Ik was mega zenuwachtig wat natuurlijk logisch is als het je eerste keer is, hahaha… Ik en zenuwen gaat echt slecht samen.
Na het eten heb ik me langzaam opgemaakt thuis.
MLXLS
Ik had het al helemaal in mijn hoofd hoe ik eruit wilde zien. Dat ging natuurlijk niet lukken en moest ik improviseren. Man wat een gedoe als je nooit make-up gebruikt. Uiteindelijk is het me wel gelukt maar was ik al behoorlijk aan de late kant, dus nu moest ik snel en stapte ik als heks  in de auto. Wat zouden de buren niet wel gedacht hebben,hahaha. Ik was zo blij dat ik onderweg nergens hoefde te stoppen voor plassen, het is wel raar als er iemand uit een auto stapt bij een tankstation die helemaal verkleed is, hahaha…
MXLLS
 In Purmerend aangekomen was het nog even zoeken naar een parkeerplaats. Dank Kelly is mij ook dit gelukt. Ze ging op zoek en hield eentje voor me vrij. De avond kon beginnen.

Toen we binnen kwamen in ,,Het Leesteken” boekenwinkeltje was er al een gezellige zweer. De winkel was prachtig viseert met allemaal jurken, ballonnen en kostuum’s . Overal was wat te zien. Ze hadden tafels en zitbanken opgezet en een drankentafel in de hoek met allemaal verschillende frisdranken erop. In de achtergrond spelde natuurlijk soundtracks van bekende sprookjes.
SMXLL

Ook Emmy van Zon en Maan was aanwezig om haar kaarsjes te verkopen. De eerste keer dat ik haar persoonlijk ontmoet heb.
Jou kaarsen ruiken echt heerlijk Emmy maar ik heb helaas totaal niks met boekenkaarsen. Sorry
SLXLM

De avond was mooi ingevuld met een Pubquiz die we gingen doen
(Team :Black Hearts),  eten & drinken, knutselen, natuurlijk boeken shoppen en foto’s maken.
SMLXL

SLXLM
 Alles met al was het een super gezellige avond die werd georganiseerd door
YA Leesteken.  De boekenwinkel was prachtig en sowieso het assortiment aan YA boeken was gewoon heel erg toff.  Ik moest me echt erg inhouden om niet met 10 boeken naar huis te gaan.
Aan het einde van de avond werden er nog winners bekend gemaakt: Pubquiz, beste kostuum en de winner van een individuele quiz.
MXLLS
Omdat ik en Kelly al een hele dag erop hadden zitten en we nog 1-2 uren naar huis moesten rijden, hadden we besloten om rond 22.00 uur het feest te verlaten. Als afscheid kregen we nog een Goodiebag mee naar huis.
Ik heb begrepen dat er verschillende boeken in zaten. Ik en Kelly hadden verschillende boeken dus ga ik ervan uit dat er zo’n 2-4 verschillende boeken waren.
Goodiebag
  •  Papieren tasje ,, Wrick This Bookbag”
  • Boek : Tweestrijd van Ton Theunis
  • Gratis Leesfragment van ,,54 Minuten”
  • Boekenlegger’s : 2C, Onverschrokken,Eerste leven, Harry Potter,De Graces, De Selection, Op de rand van het niets, Rens Kroes
  • Tattoo’s van ,,Carce the Mark”
  • Folder van YA boeken
  • verschillende postkaarten
 Het was een geslaagd avond die zeker voor herhaling vatbaar is. Bedankt YA Leesteken voor deze prachtige avond. Ik kom zeker weer eens een keer langs bij jullie.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s