TV & Series

Star Crossed

Genre: Science fiction;Romance

Created by:Meredith Averill

Country of origin:United States

Original language(s):English

No. of seasons:1

No. of episodes:13

download

Star Crossed is een Amerikaanse science fiction romantische drama tv-serie gemaakt door Meredith Averill. De première van deze serie was op Amerikaans tv 17 februari 2014. Op 8 mei 2014, werd het helaas  geannuleerd  na één seizoen vanwege te lage kijkcijfers.
De serie speelt zich af in de nabije toekomst in 2024 en volgt een romance tussen een mensen meisje genaamd Emery en een Alien jongen genaamd Roman.Roman en  zes anderen van zijn soort zijn deelnemers aan een nieuwe project van de overheid om mens en Alien weer samen te voeren. Dat gebuurd dan ook in een middelbare school. Helaas brengt zo een project ook veel problemen met zich mee, zoals je snel zal zien. Verraad , liefde en dood zijn hier groot geschreven.
 
Helaas blijf je ook bij deze serie zitten met een enorme cliffhanger, wat ik heel jammer vind omdat de serie echt een super opmaak heeft. De specialeffect in deze 13 afleveringen zijn ontzettend goed. Ik heb hier heel erg van genoten  en kan Star Crossed ook iedereen aanraden.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s