Bookish posts

Original vs. German #4 -Soulmate serie Joss Stirling

Je ziet het eigenlijk elke keer, dat als een boek word uitgegeven in een andere taal, de boek covers nog behoorlijk kunnen verschillen. Persoonlijk is dat voor mij elke keer weer een groot dilemma. Welk boek ga ik kopen? Ga ik alle kopen, omdat ik de covers zo mooi vind?

Ik heb dan ook wel een paar boeken dubbel in de kast staan vanwege deze reden.

Omdat ik vaak Duitse boek covers op sociaal media deel en daar allemaal leuke berichten op krijg, laat ik jullie elke week  mee genieten van een beetje Duitse boekencultuur. Deze week heb ik dit voor jullie:


 De Benedight serie – Joss Stirling

8
Ik heb van deze boekenserie alleen maar ,,Finding Sky”gelezen en kan helaas nog niks over het gehele verhaal zeggen, maar wat ik wel kan zeggen is ,dat ik zowel de Duitse en ook de Engelse boeken covers verschrikkelijk vind. Ze zijn voor mij veels te druk en de kleuren bevallen mij ook niet. Als je deze serie in de boekenkast hebt staan, ziet het er niet uit. Bij de Duitse hardcovers heb je niet alleen verschillende bredes en hoogtes maar ook verschillend materialen van kaften. Finding Sky is glad en glanzend, Saving Phoenix is een beetje ruw kwa oppervlakte maar heel zacht (het lijkt wel een soort stof ), boek 3 ( Calling Crystal) is mat wat kleur betreft en Misty Falls heeft een glanzende boekenomslag. Ik ben wel iemand die zich hier dood aan irriteert. Als je een boekenserie gaat uitgeven, dan toch graag met matchende covers, zodat het nog wat netjes in de kast staat. Ik ga nog de rest van de serie lezen en dan beslissen of ik de boeken weg doe of niet.
9

10

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s