Bookish posts

Bookstagram Cards – Blossom Books

Misschien heb je het al gezien.
De “Bookstagram Cards” van Blossom Books. Geweldig ! Ook ik heb ze dan eindelijk eens gekocht. Kost wel wat maar dan heb je ook wat.
Bookstagram is booming! Foto’s van boeken die je aan het lezen bent, gaat lezen, mooi vindt, wilt hebben, enzovoort. En niet zomaar foto’s: alles wordt uit de kast gehaald om het perfecte plaatje te schieten. Met deze Bookstagram Cards wordt dat nog makkelijker! Geen onderschriften meer nodig, maar meteen een boodschap overbrengen in de foto! Vet handig! In het doosje zitten 26 grote kaartjes, 12 kleine kaartjes en een wijzerspelletje dat je helpt te bepalen welk boek je moet gaan lezen. bron: Blossom Books
Wat ben ik er blij mee zeg.Sinds een paar jaar heb ook ik een bookstagram account “bibi_books”maar foto’s maken is voor mij nog wel eens lastig. Nooit inspiratie voor leuke foto’s of gewoon geen zin om alles uit de kast te halen en het later weer op te ruimen. Ik was best jaloers op mensen die ontzettend creatief zijn in dit soort dingen maar nu heb ik ook eindelijk hulp hahaha…
Met deze kaartjes maak je het alleen maar makkelijker en ze zien er ook nog schitterend uit. Ik laat je nu zien wat er allemaal in zit.

SMLXL

 Toen ik het doosje gingen openen zag ik dit. kaartjes en een wijzerspellteje zoals het in de product informatie beschreven staat.
SMLXL

 De eerste kaartjes die ik ging bekijken waren de kleinere maand kaartjes. Op elke kaart staat dus de maand met een leuke illustratie. Perfect als je wilt zeggen wat je bookhaul was in een maand of wat je nu aan het lezen bent. Ik vind ze super super schattig.
SMLXL

SMLXL

SMLXL

 Toen volgenden de groot kaartjes. GEWELDIG!!!! Er staat echt van alles op. Voor elk gelegenheid kan je wel een kaartje gebruiken bij een foto. Als je nu twijfelt over een boek of dat je savonds lekker aan het lezen bent. Het leuke is ook dat je ze ook kunt combineren.
SMLXL

 Wat mijn absolute favoriete is is dit! 5 Kaartjes met sterretjes erop staan voor een boekrecensie. HEERLIJK! Je hoeft dus zelf geen uitleg meer te schrijven maar een zo’n kaart zegt al genoeg toch?
Lekker simpel maar toch zo belangrijk voor de boekenwereld.
SMLXL

 Als je de kaartjes allemaal om gaat draaien zie je dat hun verschillende kleuren hebben. Dat is dus voor het wijzerspelletje. Als je het moeilijk vind om je volgende boek te kiezen laat je de wijzer gewoon voor je kiezen. Hoe makkelijk is dat zeg? Ik ben hier helemaal weg van.
SMLXL

 Dus, mijn conclusie voor de Bookstagram Cards is dit: PERFECT! Deze leuke box maakt jou Instagram account een stuk gemakkelijker. Je kan zelf creatief bezig en voor elke gelegenheid is er wel een kaart.
Het is gewoon een MUST voor ons boekenliefhebber op sociaal media.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s