TV & Series

Shadowhunters

Also known asShadowhunters: The Mortal Instruments

Genre:Fantasy

Based on:The Mortal Instruments by Cassandra Clare

Opening theme:“This Is the Hunt” by Ruelle

Country of origin:United States

Original language(s):English

Running time:42 minutes

 

images (1)

Shadowhunters: The Mortal Instruments is een Amerikaanse fantasy tv-serie gebaseerd op Kronieken van de Onderwereld van Cassandra Clare. Deze show is de tweede verfilming van het boek serie, na The Mortal Instruments: City of Bones uit 2013, ook geproduceerd door Constantin Film.

Er is een serie gemaakt van de succesvolle boekenreeks Shadowhunters (Schaduwjagers) van schrijfster Cassandra Clare. Shadowhunters zijn half-engel en half-mens en Clary Fray komt er achter dat zij tot dit ras behoort. Haar leven staat op zijn kop. Shadowhunters jagen op demonen, om de mensheid te beschermen. Als de moeder van Clary door een oude vijand wordt ontvoerd begint het leven als Shadowhunter pas echt voor Clary Fray. Gelukkig wordt ze begeleid door Jace Wayland.

Shadowhunters-Magnus-and-Alec.jpg

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet een erg teleur gesteld was met deze serie. Het is wel anders dan de boeken en de film maar als je alles los van elkaar kan zien dan is het een goeie serie. Alleen het acteerwerk van ,,Clary”was in seizoen een echt vreselijk slecht. Ik irriteerde me er echt dood aan. Man was was die slecht. Gelukkig heeft ze blijkbaar wat training gehad en is het in seizoen 2 al stukken beter.
Sowieso ben ik blij dat de serie nu al een seizoen 2 gekregen heeft en ik hoop dat de complete boeken worden ,,verfilmd”of ter wel in de serie gepakt.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s