Bookish posts

Original vs. German #6 – LUX serie

Je ziet het eigenlijk elke keer, dat als een boek word uitgegeven in een andere taal, de boek covers nog behoorlijk kunnen verschillen. Persoonlijk is dat voor mij elke keer weer een groot dilemma. Welk boek ga ik kopen? Ga ik alle kopen, omdat ik de covers zo mooi vind?

Ik heb dan ook wel een paar boeken dubbel in de kast staan vanwege deze reden.

Omdat ik vaak Duitse boek covers op sociaal media deel en daar allemaal leuke berichten op krijg, laat ik jullie elke week  mee genieten van een beetje Duitse boekencultuur. Deze week heb ik dit voor jullie:


 Lux serie – Jennifer L. Armentrout

4
Dit is met afstand de mooiste boekenserie die ik in mijn boekenkast heb staan. De Lux serie van Jennifer L. Armentrout. Man wat ben ik er verlief op zeg. Niet alleen in de boeken kaften maar ook in de gehele serie. Ik zat in een app met Melissa en Leanne ook 2 boekenliefhebber en ze hadden het de hele tijd over deze serie en hoe sexy Deamon niet was. Okeeee… geen idee toen wie dat was. Tot ze mij hebben overgehaald om die serie eens te gaan lezen. Ik heb in het begin de complete serie in het Engels besteld tot ik de schitterende covers van de Duitse uitgever tegen kwam. Meteen alles geannuleerd en alle hardcovers in het Duits besteld. Zoals je ook hier kan zien is het een wereld van verschil.
6
De originele boeken hebben dus personen op de kaft staan (Deamon & Katy) wat op zich wel  niet verkeerd is want Jennifer L. Armentrout heeft Pepe (model) ook steeds ingehuurd om de boeken te signeren als de hoofdpersonages. Toch vind ik er niks aan als ik de serie zo zie. Het lijkt voor mij erg goedkoop moet ik zeggen. Als ik de glinsteren covers zie uit Duitsland stralen deze toch meer luxe uit. Ik ben zeker 100% tevreden dat ik deze boeken in mijn kast heb staan en ik ga ze ook nooit weg doen.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s