Recensies

Paper Prince – Erin Watt

‘De Royals zullen je ruïneren’
Ruzies op school  en illegale gevechten in de nacht. Een jonge man probeert zichzelf te redden. Reed Royal heeft alles: status, geld en hij is bloedmooi. De meisjes op de elite “Prep school” staan in de rij bij hem en iedere jongen wil zo zijn als hem, maar Reed geeft helemaal niks om niemand behalve zijn familie. Tot Ella Harper in zijn leven kwam. Wat begon als wraak om zijn vader lijden te zien veranderd snel in iets anders, namelijk Ella veilig houden. Maar als een groot missverstand  Ella tot vluchten brengt, breekt chaos uit in het huis van de Royal’s. Reed’s hele wereld  valt uit elkaar. Ella komt terug maar wil hem niet meer. Ze zegt dat ze elkaar alleen zullen pijn doen. Ze heeft misschien gelijk. Geheimen. Verraad. Vijanden. Reed moet doen, wat hij nog nooit eerder heeft gedaan om zijn meisje terug te winnen.
680f64_ece91a6228464f5aadfffb8e1b59e689_mv2
4 Bibi Hearts
Cover:
51NjBRAAicL._SX330_BO1,204,203,200_
Het 2de deel van de Paper serie. Het boekencover is weer zoals het Engels gehouden maar deze keer met een blaiwe kroon. De Duiste editie heeft glitters op de kroon. Ik weet of de Nederlandse uitgevers di ook gaan overnemen. Je ziet bovenaan weer de naam van de schrijfster Erin Watt. In het orgineel heet het 2de deel Broken Prince maar in Duitsland hebben ze dat woord “paper”gehouden en uit princess prince gemaakt. Als je de boeken naast elkaar legt passen ze gewoon perfect bij elkaar.
998e97cc07bb0d1e66ec0c8567197021
Verhaal:
Het boek begint in het laatste hoofdstuk van Paper Princess maar dan uit de perspectieven van Reed.
Ella slaat op de vlucht en Reed sluit een deal met de duivel (Brooke) om zijn relatie misschien toch nog te redden.
In het huis van de Royal’s breekt chaose uit sinds Ella er niet meer is. De tweeling delen zich een meisje, Easton raakt steeds meer gok en drugs verslaaft en op school draaien alle door want Reed boeit het allemaal niks meer.Callum brengt Ella weer terug naar huis maar de zweer is nu helemaal anders. De broers zijn allemaal tegen Reed en Callum en Brooke zijn weer samen.
Ella vecht niet alleen tegen haar gevoelens voor Reed maar ook tegen iedereen op school want zij is weer het pispaaltje geworden van Jordan.
Reed probeert alles om Ella ervan te overtuigen dat het een grot misscommunicatie was en doet alles eraan om het hart van haar terug te winnen.
Langzaam word de familie Royal weer de oude en Ella geeft Reed nog een 2de kans maar er is nog zo veel op te lossen. Als het lijkt dat het allemaal weer goed zit overslaan zich de gebeurtenissen. Wat voor deal heeft Reed met Brooke gemaakt? En waar komt de persoon op eens vandaan die op eens voor de deur staat?
OMG… dit deel is nog erger dan deel 1. DIMILY meats Gossip Girl meats PLL. Geheimen, verraad ,leugens en wraak. Dit is echt tot nu toe het beste boek wat ik dit jaar heb gelezen. Ook dit deel kon ik niet weg leggen en had hem binnen 24uur uitgelezen. Paper Prince is deze keer geschreven uit 2 perspectieven, die van Reed en die van Ella. Het was voor mij in het begin er lastig want het einde van Paper Princess brak mijn hart en ik was zo boos op Reed. Snel werd in dit deel uitgelegd hoe het echt allemaal zat maar alsnog vond ik het moeilijk op eens uit zijn zicht alles te lezen. Ik was nog steeds woest en kon zijn domheid gewoon niet begrijpen. Alsnog vloog ik ook door dit boek heen en het is echt nog veel veel beter dan boek 1. Ik vind het zo erg voor de mensen die de NL versie gaan kopen want je moet waarschijnlijk zo lang op dit deel wachten.
Ook aan het einde van Paper Prince blij je weer met een mega cliffhanger achter. Jeetje ik had wel veel verwacht maar er gebeuren 2 dingen tegelijk die ik NOOIT had zien aankomen. Ik weet wel zeker dat het laste deel Paper Palace mij een grote bookhangover gaat bezorgen want dit is definitief nu al een van mijn favoriete boekenseries dit jaar.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s