TV & Series

The Last Kingdom

Genre:Historical drama

Based on:The Saxon Stories novels by Bernard Cornwell

Country of origin:United Kingdom

Original language(s):English

No. of series:2

No. of episodes:16

the_last_kingdom_uhtred_1

Hahaha, ik moet hier best heel hard om lachen want dit is eigenlijk geen serie voor mij die ik uit mezelf zou kijken. Omdat mijn vriend sinds een week weer thuis is waren wij op zoek naar een leuke serie op Netflix. We kwamen deze tegen en hebben gewoon de eerste aflevering gekeken. Die was meteen zo spannend en gaaf dat we de hele seizoen 1 gingen kijken. Wel verdeelt op een paar dagen want 1 aflevering duurt rond 60 minuten.

Ik heb hier best van genoten niet alleen omdat de hoofdrol speler zo een lekker ding is maar ook omdat de serie een historische achtergrond heeft en het was erg interessant om meer te komen weten over vroeger en hoe het allemaal daar in Engeland aan toe ging. Ook het acteerwerk van elke acteur in de serie was erg goed. Ook heeft de serie soms gewoon echt droge humor waar ik helemaal tranen ging lachen.
Hierom vind ik het dan ook zeker een aanrader. Je moet ervan houden maar als je geschiedenis leuk vind, ga je deze serie zeker spannend vinden.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s