Bookish posts

Original vs. German #10 – The Selection

Je ziet het eigenlijk elke keer, dat als een boek word uitgegeven in een andere taal, de boek covers nog behoorlijk kunnen verschillen. Persoonlijk is dat voor mij elke keer weer een groot dilemma. Welk boek ga ik kopen? Ga ik alle kopen, omdat ik de covers zo mooi vind? Ik heb dan ook wel een paar boeken dubbel in de kast staan vanwege deze reden. Omdat ik vaak Duitse boek covers op sociaal media deel en daar allemaal leuke berichten op krijg, laat ik jullie elke week  mee genieten van een beetje Duitse boekencultuur. Deze week heb ik dit voor jullie:


The Selection Serie – Kiera Cass

 Jep je ziet het goed dat zijn ook boeken van de Selection serie van Kiera Cass. Hier heb ik dan de Duitse editie die als een boekenbox verkrijgbaar waren. Ik was meteen verliefd op en moest deze gewoon hebben.
Dat is de Engelse versie:
1
 En dat de Duitse:
 2
 Zoals je kan zien is ook dit een verschill als dag en nacht. Natuurlijk is er ook de originale versie verkrijgbaar maar deze box was speciaal en wou ik die graag hebben. Niet dat ik de anderen niet net zo mooi vind hoor… ik ben gewoon helemaal verliefd op alle boekencovers van de Selectie maakt niet uit welke het uiteindelijk zijn.
Toch wou ik deze heel graag in mijn kast hebben staan dus heb ik die die ik had verkocht en deze ervoor in de plaats gehaald. Ik ben hier zo ontzettend blij mee. Nu zal je je wel afvragen wat er dan met boek 4 en 5 is. Ik heb 4 wel gelezen maar vond hem niet bijzonder en The Crown nog helemaal niet. Ben ik ook eigenlijk niet van plan wat de oorspronkelijke selectie boeken zijn toch mijn favoriete.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s