Bookish posts

Ask Me Anything #1

Heel veel van jullie lezen wel mijn blog maar weten eigenlijk vrij weinig over me. Hier wou ik verandering in brengen maar omdat ik het leuker vind om vragen te beantwoorden dan gewoon alles over mijzelf te vertellen heb ik op de Facebook pagina en Instagram dit plaatje geplaatst met het verzoek om mij vragen te stellen die ik dan hier ga beantwoorden.
Het mag van alles zijn, prive of over het bloggen. Gekke vragen of serieuze vragen. Ik beantwoord ze allemaal.

Fleur Soors  vroeg:

Wat is je eigen Lievelingsboek?

Mijn eigen lievelingsboek is best lastig. Een tijdje terug was het definitief nog ,,If I stay”van Gayle Forman maar toen ik de ,,Morgentau”serie van Jennifer Wolf heb gelezen (Duitse serie) was ik helemaal verkocht aan deze boeken. Dus tot nu toe is het dan Morgentau van Jennifer Wolf

Wat was je favoriete kinderboek?

Ik had nooit Kinderboeken thuis dus helaas had ik geen favoriete. Wel weet ik nog dat mijn nicht van die Disney boeken had, toen was ik al helemaal verliefd op Beauty and the Beast. Ik vond de kleuren zo mooi in het boek vooral de scene toen Belle met dat gele jurk danste met het Beest die in blauw was gekleed (vandaar ook mijn 2 favoriete kleuren blauw en geel)

Wat kijk je nu op Netflix?

Niks 🙂 hahahaa… ik ben op dit moment niks op Netflix aan het kijken, ik had de tv al dagen niet meer aan omdt wij het hier thuis best druk hebben overdag en savonds lees ik dan liever om mijn hersenen wat rust te gunnen. Wel hebben we een week terug nog de serie ,,The last Kingdome”gekeken die ik super leuk vond.

Waar lees je het liefst?

Op de bank. Ik ben totaal geen zomer mens en als het buiten warm is kan ik gewoon niet lezen. Dan heb ik daar totaal geen geduld voor. Soms als ik moe ben of zin heb om lekker op bed te gaan liggen lees ik ook daar maar mijn favoriete plek blijft toch op de bank ❤

bedankt voor je vragen meid en hoop dat ik ze goed heb beantwoord.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s