TV & Series

GirlBoss

Genre:Comedy

Created by:Kay Cannon

Based on:#GIRLBOSS by Sophia Amoruso

Country of origin:United States

Original language(s):English

No. of seasons:1

No. of episodes:13

6999111810c06aea2c1261b66a0f7e44978a7d79

De serie is losjes gebaseerd op het gelijkmatige bestseller van Sophia Amoruso en vertelt hoe de toen 22-jarige Sophia uitgroeit tot een girlboss van formaat. Sophia worstelt zichtbaar met het twintigers dilemma en weet niet wat ze wil met haar leven. Tot ze op een dag besluit om vintage kleding te verkopen op eBay, onder de naam Nasty Gal Vintage. Het is het klassieke van krantenjongen-tot-(multi)miljonair verhaal. En dat was pas het begin.
Ik heb deze serie een paar weken terug nog gekeken en weet eigenlijk niet zo goed wat ik hiervan moet vinden. Ik heb hem opgezet tijdens het eten en keek er amper na. Toch heeft het acteerwerk van Britt mij zo veer gebracht om deze serie een kans te geven. Ik ben een heel groot fan van haar namelijk.
De serie heeft soms wat spannende stukken maar voor de rest vind ik hem persoonlijk erg saai. Het is idd het oude verhaal van iemand die van niks tot rijk gaat.
Ook vind ik dat die serie een fout beeld geeft aan mensen want je kan dan wel niet weten wat je met je leven aan wil maar blijf aub serieus. Ik vond Sophia in de serie soms erg dom en naïef.
Maar goed ik heb de complete serie gekeken en vond het einde dan toch weer best leuk. Van mij hoefd er geen seizoen 2 te komen want die zal ik waarschijnlijk niet gaan kijken, maar voor een regenachtige zondag als je boek aan het lezen bent en in de achtergrond de TV hebt lopen is dit wel prima.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s