Bookish posts

Ask Me Anything #2

Heel veel van jullie lezen wel mijn blog maar weten eigenlijk vrij weinig over me. Hier wou ik verandering in brengen maar omdat ik het leuker vind om vragen te beantwoorden dan gewoon alles over mijzelf te vertellen heb ik op de Facebook pagina en Instagram dit plaatje geplaatst met het verzoek om mij vragen te stellen die ik dan hier ga beantwoorden.

Het mag van alles zijn, privé of over het bloggen. Gekke vragen of serieuze vragen. Ik beantwoord ze allemaal.


Laura Herrijgers vroeg:

Waarom, en wanneer ben je begonnen met bloggen?

Oh ha wat een vraag. Ik lees al boeken sinds 2015 en had toen mijn Instagram account als bookstagram account veranderd omdat ik wou laten zien wat ik lees en een recensie wou geven. Dit vond ik nog wat weinig want er waren zoveel dingen waar ik over wou schrijven. Ondat ik ook bevriend ben met andere bloggers had ik op een vrijdag avond spontaan gekeken waar ik op internet een website kon aanmaken. Bij Wix.com kon dat gemakkelijk en het was erg overzichtelijk. Ik was het hele weekend mee bezig en op 16 november ging mijn eigen blog online. Eerst vond ik het best lastig, elke dag heb ik weer iets veranderd aan de website want ik was nooit echt tevreden. Toen vond ik Anouk van Anothervieuw als illustrationiste en zij maakte een prachtig header voor me. Een half jaar later was de website dan zo als ik het wou en was ik eindelijk tevreden.Dus je kan wel zeggen dat ik sinds november echt aan het bloggen ben begonnen op een eigen website.
Lej Buss vroeg:

Heb je ook boek- of filmgerelateerde decoratie aan je muren hangen?

Nee ik heb niks wat boek of filmgerelateerd is aan de muur hangen. Ik woon samen met mijn vriend en hij deelt mijn hobby helaas niet. Wel ben ik van plan om een eigen boekenkamer hier thuis te maken en wou dan wel posters of boek decoratie aan de muren hangen. Tot nu toe verzamel ik veel handtekening kaartjes (die in de Celebrate Boook Boxen zitten) en uiteindelijk komen deze wel ergens te hangen ja. Ik geloof had ik alleen gewoond had mijn hele huis wel met boekgerelateerde deco vol gehangen , hahahahaha…
heavenleighbooks vroeg:

Wat was het slechtste boek dat je ooit las??

Hahaha dat is een goeie..uhm ik geloof dat het slechtste  boek voor mij Fangirl van Rainbow Rowell was 😦 ik had Eleanor & Park in de zomer 2015 gelezen en vond hem wel goed, niet geweldig ofzo maar wel goed en toen heb ik Fangirl gekocht maar jeetje wat was dat slecht. Ik vond het verhaal wat de hoofdpersonage aan het schrijven was super irritant en in de loop van het verhaal heb ik het al over geslagen. Alsnog moest ik heel erg vechten met mijzelf om het uit te lezen, na 3 weken is het dan ook gelukt maar ik ga dit echt NOOIT meer lezen. Je moet er gewoon van houden denk ik. Voor mij was het drie keer niks.

bedankt voor jullie vragen. De volgenden worden volgende week weer beantwoord.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s