Bookish posts

Ask Me Anything #3

Heel veel van jullie lezen wel mijn blog maar weten eigenlijk vrij weinig over me. Hier wou ik verandering in brengen maar omdat ik het leuker vind om vragen te beantwoorden dan gewoon alles over mijzelf te vertellen heb ik op de Facebook pagina en Instagram dit plaatje geplaatst met het verzoek om mij vragen te stellen die ik dan hier ga beantwoorden.

Het mag van alles zijn, prive of over het bloggen. Gekke vragen of serieuze vragen. Ik beantwoord ze allemaal.


heavenleighbooks vroeg:

 Wat was je favo sprookje vroeger toen je kind was (en is dit nog steeds je favoriet?

Vroeger toen ik klein was was ik helemaal weg van Beauty and the Beast. Toen er carnaval was op mijn school hebben mijn ouders mij een hele mooie gele Belle jurk gekocht. Man wat was ik blij en mooi.

Tegenwoordig vind ik het sprookje nog steeds geweldig maar ben toch overgelopen naar Cinderella. Ik weet eigenlijk niet zo goed waarom maar het is definitief mijn favo sprookje aller tijden.

chanelblub vroeg:

Wat is de mooiste goodie die je hebt en waarom?

Oh boy die vraag is lastig. Ik heb zo ontzettend veel goodies hier thuis verzamelt.  Mijn absolute favoriete op dit moment zijn dan wel mijn 3 Disney kussens

SMXLL

 Deze heb ik gevonden bij ,,Home”een winkel zoals Wish zeg maar. Ik vond deze zo ontzettend mooi dat ik ze gewoon moest bestellen. De kwalliteit is ook echt super goed dus ben ik hier  blij mee.

Wat zou je nog altijd een keer willen doen? Zowel boekgerelateerd als persoonlijk :

boekengerelateerd: ik denk meer samen werken met uitgevers. Meer recensie exemplaren lezen en meer aanwezig zijn bij boek evenementen. Helaas is het laatste nu nog wat lastig voor mij omdat ik niet tegen drukte kan of lange auto ritjes. Maar langzaam gaat het de goeie kant op en ben ik wel van plan om steeds meer mijn gezicht te laten zien bij evenementen.
persoonlijk: eigenlijk zou ik graag rond willen reizen met mijn vriend en mooie steden willen zien. Onze grootste wens ik het een road trip door Noorwegen te maken. Dit lijkt mij heel erg gaaf. Helaas hebben we nog zo veel te doen aan ons huis dat het nog even niet kan maar zeker in de komenden 3 jaar gaan we een poging wagen.

Wat is het speciaalste wat je op boekgerelateerd gebied hebt gedaan of meegemaakt?

Tot nu toe is het toch wel mijn eigen boekenlegger uitgebracht. Ik had nooit gedacht dat ik zoiets ooit zal doen of dat de boekenleggers zo gewild zijn dat ik ook nog een 2de ging maken. Voor mij is dit het mooiste wat ik ooit heb gedaan. Er bestaat niks mooiers dan dat je foto’s tegen komt op Instagram of Facebook waar mensen mijn boekenlegger gebruiken in hun boeken die hun aan het lezen zijn. Ik heb het zeker niet gedaan om geld ermee te verdienen want ik heb er nooit 1 cent voor gekregen en dat wil ik ook niet. Ik maak mensen graag blij en als mensen blij worden als ze hun boek open slaan en een mooie boekenlegger zien dan heb ik mijn doel zeker meer dan bereikt. Hier doe ik het voor, voor een glimlach 🙂
1

Bedankt voor jullie vragen en ik vond het heel leuk om deze allemaal te beantwoorden.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s