TV & Series

Shooters

Genre:Drama;Action;Thriller

Based on:Point of Impact by Stephen Hunter

Developed by:John Hlavin

Country of origin:United States

Original language(s):English

No. of seasons:2

 

Een hoog onderscheiden ex-marinier keert als sluipschutter terug om een moordaanslag op de president te voorkomen, maar wordt al gauw zelf van moord beschuldigd.

images (2)

Gebaseerd op boek en film
Officieel is Shooter een serie van de Amerikaanse televisiezender USA Network, maar Netflix heeft de streaming rechten voor buiten de Verenigde Staten bemachtigd. Hierdoor konden wij in Nederland op hetzelfde moment ook meegenieten van de actieserie. De serie Shooter is gebaseerd op het boek Point of Impact en de in 2007 verschenen film Shooter. Mark Wahlberg speelde daarin in de hoofdrol en ook bij de serie was hij betrokken, maar dan als uitvoerend producent.
Shooter krijgt ook een seizoen 2 op Netflix. Een paar weken voordat het eerste seizoen ten einde liep werd bevestigd dat de populaire serie een vervolg krijgt van USA Network. Gezien het feit dat Netflix de wereldwijde streamingrechten voor seizoen 1 had, is het aannemelijk dat Netflix ook Shooter seizoen 2 wekelijks gaat aanbieden. Wanneer het nieuwe seizoen van de reeks precies uitgezonden gaat worden is vooralsnog niet bekend. Het twitteraccount van Shooter liet echter na de laatste uitzending van seizoen 1 weten dat Shooter seizoen 2  dus in de zomer van 2017 verschijnt, maar wanneer precies is nog niet bekend.
 Ik en mijn vriend waren weer eens op zoek naar een serie op Netflix die we samen konden kijken toen we Shooter tegen kwamen. Ik wist dat er al een film van was want die had ik ooit eens gezien en vond hem mega goed. Dus dat was de serie hiervan. We besloten om deze dan maar te kijken en woooow ….gewoon fantastisch. We konden gewoon niet stoppen met kijken en hebben de serie dan ook binnen 2 dagen uitgekeken. Elke avond 5 afleveringen dus. Je zit er meteen in en de cast van deze serie is echt indrukwekkend. Je zal meteen een oude lid van Dr. House herkennen en natuurlijk ook een sctrice van The Flash. Het is een pakkende serie met heel veel actie, geheimen en verraad. Hier hou ik wel van.
Ook moet ik zeggen voor de dames die nu nog twijfelen dat de hoofdrolspeler best een lekker ding is 😉 dus niet alleen de mannen zouden Shooter moeten zien maar ook jullie allemaal dames.
Een geweldige serie waar ik zeker uitkijk naar seizoen 2 die waarschijnlijk deze zomer nog op Netflix begint. Zeker een dikke dikke aanrader.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s