Bookish posts

Original vs. German #14 – A Court of Thorns and Roses

Je ziet het eigenlijk elke keer, dat als een boek word uitgegeven in een andere taal, de boek covers nog behoorlijk kunnen verschillen. Persoonlijk is dat voor mij elke keer weer een groot dilemma. Welk boek ga ik kopen? Ga ik alle kopen, omdat ik de covers zo mooi vind? Ik heb dan ook wel een paar boeken dubbel in de kast staan vanwege deze reden. Omdat ik vaak Duitse boek covers op sociaal media deel en daar allemaal leuke berichten op krijg, laat ik jullie elke week  mee genieten van een beetje Duitse boekencultuur. Deze week heb ik dit voor jullie:


A Court of Thorns and Roses – Sarah J. Mass

 Oh ha, ik geloof dat hier heel veel mensen echt niet met mij eens zijn nu. haha… Jep je ziet het goed, dit is het eerste deel van A Court of Thorns and Roses ACOTAR serie van Sarah J Mass. Ik had een tijdje terug de Nederlandse editie hier thuis staan maar toen bedacht ik me en heb deel 1 en 2 verkocht. Omdat ik de Throne of Glas serie ook al in het Duits had heb ik besloten deze serie dan ook maar zo te houden.
Engelse cover:
51+DEpgIXvL._SX327_BO1,204,203,200_
 Duits cover:
512y93gJEvL._SX347_BO1,204,203,200_
 Ik heb voor de Duitse versie gekozen niet alleen vanwege de cover maar ook omdat dit boek een hardcover is wat ik heel prettig vind omdat het nog wel een dik boek is met veel pagina’s. Ik hou niet van dikke boeken die als paperback zijn gedrukt want dan krijg je  snel een breuk in de rug van het boek en het leest gewoon niet prettig.
Helaas zie je het niet op de foto maar de kaft van dit cover is echt schitterend. De Dust Jacket is doorzichtig met alleen maar de print van de takken erop. Haal je het eraf heb je alleen de cover van een meisje in de sneeuw. Gewoon schitterend.
7
Helaas laat het vervolg nog op zich wachten in Duitsland. Het 2de deel komt pas eind dit jaar in de boekenwinkels maar ook dit cover vind ik gewoon echt mega gaaf.
Ik ben blij dat ik deze Duitse versie van deze serie hebt gekocht en ga er zeker zo snel mogelijk in beginnen.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s