Bookish posts

Original vs. German #17 – Oblivion

Je ziet het eigenlijk elke keer, dat als een boek word uitgegeven in een andere taal, de boek covers nog behoorlijk kunnen verschillen. Persoonlijk is dat voor mij elke keer weer een groot dilemma. Welk boek ga ik kopen? Ga ik alle kopen, omdat ik de covers zo mooi vind? Ik heb dan ook wel een paar boeken dubbel in de kast staan vanwege deze reden. Omdat ik vaak Duitse boek covers op sociaal media deel en daar allemaal leuke berichten op krijg, laat ik jullie elke week  mee genieten van een beetje Duitse boekencultuur. Deze week heb ik dit voor jullie:


Oblivion – Jennifer L. Armentrout

 Ik zat letterlijk te springen toen ik Oblivion ( Lichtflimmern) op Amazon tegen kwam want ik kon het bijna niet geloven.
Iedereen die fan is van de LUX serie van Jennifer L. Armentrout was hier helemaal verliefd op want jaaaaa…. Oblivion werd verteld uit de zicht van Daemon *smelt*
Engels cover:
9781473622333_1447786371043_xxl
 Duitse covers:
9
Man wat hou ik van de Duitse uitgever ,,Carlson”omdat hun alle 3 boeken ( Obsidian, Onyx, Opal) die uit Daemon’s perspectief zijn geschreven echt drukken. In het origineel heb je deze namelijk alleen maar als ebook, want zelf America heeft deze niet laten drukken.  Natuurlijk heeft de uitgever weer een schitterend cover gemaakt voor deze 2 boeken. Als iemand Original vs. German #6 heeft gezien, dan weten jullie dat ook deze boeken perfect bij de rest van de serie passen.  Eerlijk gezegd wist ik niet eens dat de Uitgever van plan was om alle boeken uit te brengen. Ik kwam Lichtflimmern toevallig tegen op Instgram bij een Duitse meid en schrok er wel een beetje van. Hoe is het mogelijk dat ik deze nog niet in mijn kast had staan? Tja natuurlijk meteen besteld en nu is de serie bijna compleet. Ik hoef denk ik niks meer te zeggen over het verschil tussen het Engelse en het Duitse want ja, het is weer een verschil als dag en nacht.
Ik kan iedereen aanraden om deze serie met deze cover te gaan kopen want heb je een grote boekenkast, dan kan je alle boeken heerlijk naast elkaar zetten en heb je zeker een echte eye-catcher.

 

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s