TV & Series

Bloodlines

Genre:Drama / Thriller

Speelduur:49–65 minuten

Land van oorsprong :Verenigde Staten

Taal:Engels

Afleveringen:33

Seizoenen:3

bloodline03-590x363

Verhaal:

De familie Rayburn staat in de Florida Keys bekend als een respectabele familie. Robert Rayburn is het hoofd van de familie. Samen met zijn echtgenote Sally baat hij in het bloedhete vakantieoord een succesvol hotel uit. Ook zijn kinderen John, Kevin en Meg hebben het goed voor elkaar. John is een lokale sheriff, Kevin baat zijn eigen handelszaak uit en Meg is als advocaat verantwoordelijk voor de juridische zaken van het familiebedrijf. Wanneer op een dag een familiereünie wordt georganiseerd, duikt ook Danny op. De derde zoon van Robert en Sally is de verschoppeling van de familie. Een grote tragedie uit zijn jeugd heeft ervoor gezorgd dat hij van het rechte pad is geraakt. Zijn vader Robert is hem dan ook liever kwijt dan rijk, maar Danny is ditmaal vastbesloten om in de Florida Keys te blijven. Zijn aanwezigheid zorgt er echter voor dat alle duistere geheimen van de familieleden komen bovendrijven.


Mijn mening:
ik was weer op zoek naar een nieuwe serie die ik samen met mijn vriend kon gaan kijken. We kwamen deze tegen en hebben besloten het te gaan proberen. Naar de eerste aflevering waren we meteen verslaaft want het verhaal was zo vaag dat we wouden weten hoe het nu allemaal afloopt. Je moet in het begin wel eerst inkomen in deze serie want ik vond de familie Rayburn nog erg ingewikkeld. In de loop van de afleveringen krijg je dan eindelijk een goed beeld van hun en worden steeds meer geheimen en leugens naar voren gebracht. Wij hebben seizoen een binnen een paar dage uit gekeken en waren heel erg van van.
Ik kan deze serie toch wel iedereen aanraden die op zoek is naar eentje wat je samen met je vriend kan kijken. Drama, leugens ,geheimen en spanning. Heerlijk om even lekker in weg te kruipen.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s