Bookish posts

Original vs. German #18 – Angel serie

Je ziet het eigenlijk elke keer, dat als een boek word uitgegeven in een andere taal, de boek covers nog behoorlijk kunnen verschillen. Persoonlijk is dat voor mij elke keer weer een groot dilemma. Welk boek ga ik kopen? Ga ik alle kopen, omdat ik de covers zo mooi vind? Ik heb dan ook wel een paar boeken dubbel in de kast staan vanwege deze reden. Omdat ik vaak Duitse boek covers op sociaal media deel en daar allemaal leuke berichten op krijg, laat ik jullie elke week  mee genieten van een beetje Duitse boekencultuur. Deze week heb ik dit voor jullie:


Angel serie – L.A. Weatherly

Oh boy, deze staat al minste 1 jaar in mijn kast en nog steeds niet aan toe gekomen om te lezen. De Angel serie ( eersten 2 boeken) van L.A. Weatherly.
Engels:
2
 Duits:
MLXLS
MLXLS
 Deze serie kwam ik tegen op Amazon omdat ik op zoek was naar een nieuwe boeken serie met engelen. Ik heb er maar een paar gelezen dus bedacht ik dat het tijd wordt voor een nieuwe. Tja en nu staat deze al meer dan 1 jaar bij mij in de kast en ik kwam er nog niet aan toe om te lezen. Erg he?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik veel meer de gangbare serie als eerste lees want ja nieuwe boeken komen elke maand uit die ik heel interessant vind. Alsnog ben ik verliefd geworden op de Duitse covers van deze boeken. Ik vind de originele ook best okey maar het is weer dat er personen op staan en jij dan alweer een beeld in je hoofd geprint krijgt hoe de personages eruit zien. Hier hou ik gewoon niet zo fan want iedereen heeft een andere smaak.  Dit was dan ook een van de redenen waarom ik voor de Duitse covers ben gegaan.
Binnenkort ook maar deze gaan lezen want ik heb best weer zin in een goed verhaal met bad boy engelen.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s