TV & Series

DC’s The Legends of Tomorrow

Genre:Superhelden/Actie/Avontuur/Sciencefiction

Land van oorsprong:Verenigde Staten

Taal:Engels

Locatie:Vancouver

Gerelateerde series: Arrow; The Flash ;Supergirl

Seizoenen:3

legends_tomorrow

DC’s Legends of Tomorrow is een Amerikaanse televisieserie, die in de Verenigde Staten sinds 21 januari 2016 wordt uitgezonden op The CW Television Network. De serie speelt af in hetzelfde universum als die van Arrow en The Flash, waarvan deze een spin-off is.

Seizoen 1:
Tijdreiziger Rip Hunter komt vanuit een toekomst waar een onsterfelijke gek genaamd Vandal Savage de wereld heeft overgenomen en Rip Hunters vrouw en kind heeft vermoord. Rip reist naar het heden om daar een team van helden en schurken uit Arrow en The Flash te verzamelen. Met dat team zal Rip door de tijd reizen, met als doel Vandal Savage voor altijd te stoppen.
Seizoen 2:
In seizoen 2 werken de ‘legends’ samen met de Justice Society of America. Samen vechten ze tegen het Legion of Doom, dat bestaat uit Malcolm Merlyn, Damien Darhk en Reverse-Flash.

Mega, mega , mega……. meer kan ik er gewoon niet van maken. Man wat ben ik verslaaft geraakt aan deze serie. In het begin was ik er wat bang voor want ik hou van Arrow, The Flash en Supergirl & dacht niet dat deze serie echt goed zou zijn want ik was nooit zo onder de indruk van Sarah Lance in Arrow. Wel vand ik Ray Palmer altijd super grappig en hij was dan ook de reden waarom ik deze ben begonnen. Tja 3x raden, ik heb seizoen 1 binnen 2 dage uit gekeken en seizoen 2 ging net zo hard.
Ook moet ik bekennen dat ik het wat zat was met al dat tijdreizen want bij The Flash ben ik inmiddels behoorlijk het overzicht kwijt geraakt maar hier is het totaal niet zo. Elke aflevering rijst het team in een nieuwe jaar en het is echt super leuk om te zien hoe hun dan weer proberen zich aan te passen met kleding en gedrag. Dit gaat natuurlijk nooit goed dus komen ze vaker in de problemen. Heel veel humor en actie. Precies wat ik leuk vind. Kan niet wachten tot seizoen 3 begint.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s