Recensies

The Kiss of Deception – Mary E. Pearson

In een maatschappij vol tradities , is het leven van Prinses Lia al voorbestemd. Als eerst geboren dochter, wordt van haar verwacht  dat ook zij de gave bezit. Ook regelen haar ouders een huwelijk met een vreemde prins om  een alliantie tussen 2 koninkrijken te krijgen.

Op de ochtend van haar huwelijk, vlucht Lia  naar een afgelegen dorp. Ze is van plan om daar  een nieuw leven op te bouwen. Tot er op een dag twee mysterieuze en knappe vreemdelingen komen-de  prins met wie ze had moeten trouwen en de andere een huurmoordenaar die haar wil vermoorden. Leugens, geheimen en liefde in overvloed.
De kus van Deception is het eerste boek in Mary E. Pearson’s Remnant Chronicles.

3742065
3 Bibi Hearts
Cover:
16429619
Ik lees zoals je kan zien de Duitse versie van dit boek. Ook hier hebben de Duitse uitgevers mooi werk gedaan en hebben het originele cover gelukkig gehouden en gedrukt.  Ik vind het weer een prachtige kaft waar je heel veel op ziet. In het middelpunt staat een jonge vrouw met een bloemenkrans op haar hoofd in een veld en op de achtergrond zie je 2 mannelijke personen en een toren. Ik kan me heel goed voorstellen dat dit Kaden en Rafe zijn, maar helaas stel ik me Lia toch voor met iets donkere haren. Wel verteld het boekencover iets uit het verhaal wat ik super leuk vind want toen begon ik ontzettend van het boek te genieten.
Mijn mening:
Toen ik in het boek ben begonnen te lezen was het nog wel wat lastig met al die vreemden namen en de wereldopbouw. Gelukkig was er een kaart voor in het boek waar je steeds kon kijken waar het nou precies om ging. Met Lia had ik meteen een klik want ze zag de dingen zoals ik het ook zie. Ik was ook weg gelopen van een arrangeerde huwelijk. De band die zij met Pauline had vond ik geweldig, want zo had je niet alleen de hoofdpersonage maar ook over Pauline kwam je heel veel te weten. Ik vond het nog verwarrend dat er soms tussen de hoofdstukken van die rare teksten stonden. Ik snapte er helemaal niks van. Eerst dacht ik dat het aan de vertaling lach, toen heb ik het audio boek opgezocht maar ook daar begreep ik het niet.
Het boek is trouwens uit 3 perspectieven geschreven, die van Lia, Rafe en Kaden, waarbij in het begin bij Kaden soms ,,Huurmoordenaar” aan het hoofdstuk staat.
Maar goed, toen Lia en Pauline in Terravin kwamen begon het verhaal echt super leuk te worden. Er kwamen weer meer personages bij zoals Berdi ( de eigenaar van de herberg ) en Gwyneth, een meisje wat in de herberg werkte maar die blijkbaar heel veel geheimen had.
Toen Rafe en Kaden dan eindelijk in beeld kwamen was ik eerst best in de war, want ik begreep eerst niet wie wie was.Als je dan gewoon verder leest weet je best snel wie wie is en wat hun bedoelingen zijn. De driehoek ,,relatie”die dan begon vond ik machtig. Was ik Lia geweest had ik ook niet geweten wie ik nou eigenlijk het leukste zou moeten vinden.
200 pagina’s voor het einde begon het boek dan behoorlijk wat acties te krijgen. Ik moest bij sommige stukken echt even slikken of keek er heel erg raar van op.Toch vond ik het gehele verhaal best voorspelbaar , want je wist al in het begin dat Kaden de huurmoordenaar was en Rafe de prins, het was alleen nog niet duidelijk wanneer en hoe het verhaal zou eindigen.
Tot de laatste pagina bleef het wat spannend en blij je zitten met een enorme cliffhanger want heb boek eindigt gewoon midden in.  Ik ga zeker snel het 2de deel kopen want nu ben ik toch benieuwd hoe het avontuur van Rafe, Kaden en Lia verder gaat.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s