Recensies

Ewig Dein – Janet Clark

Josie droomde er altijd van dat haar leven meer grote emoties, passies en dramatische wendingen zou hebben. Toen ze  na haar 16e verjaardag in haar vakantie op de Ranch van haar familie werkt, heeft ze geen idee dat nog diezelfde zomer haar leven compleet zou veranderen. Niemand zou uiteindelijk op het idee komen dat de idyllische paarden-ranch van haar familie het toneel gaat worden van mysterieuze gebeurtenissen. Josie merkt snel op dat er iets heel erg miss is. Dan ontmoet ze de fascinerende Ray. Hij draagt een grot geheim met zich dat Josie’s wereld in groot gevaar zou kunnen brengen. En dus moet Josie kiezen.

26169430_1602108106522706_8953336267434928706_n

4 Bibi Hearts
Cover:
download
Ik moet eerlijk toegeven dat dit boek een cover-buy is geweest.Wie zegt er nou nee tegen dit schitterende boek? Ik kwam deze toevallig tegen om Amazon en was meteen weer verliefd. Zoals sommigen van jullie weten is blauw mijn favoriete kleur en dit boek is gewoon een orgasme voor het oog. Eigenlijk is het best simpel gehouden maar ook weer niet, Je ziet de sterrenhemel op de achtergrond in een prachtige kleur blauw en links en rechts wat takken met een paar bloemen en blaadjes eraan. De titel staat centraal in glitter letters (zilver)
Als je dit cover ziet begin je meteen te dromen of niet? Ik moet eerlijk bekennen dat dit cover totaal niks te maken heeft met het verhaal maar dat vind ik niet erg want een cover hoeft voor mij niet altijd het verhaal meteen prijs te geven.

 

Mijn mening:
 tja wat moet ik hier nog groot zeggen behalve dat dit verhaal van het begin tot einde mega cool was.
Ik vond het een soort Twilight vs. Mcleod’s Daughters (omdat het verhaal zich op een paarden ranch afspeelt)met heel veel vage dingen. Ik heb hier ontzettend van genoten. Josie is een personage zoals je die ook in je vriendenkring zou zien, een normaal meisje wat iedereen als vriend kan hebben. Ze is lief, zelfverzekerd en helpt overal waar hulp nodig is.  Ray is een typische ,,Jacob”figuur uit Twilight. Mysterieus maar ook heel erg knap. Hij botst met de gewone kultuur van de inwoners van Angels Keep want hij komt uit een gemeende die diep in de bossen wonen. Hij heeft zijn eigen kultuur en geloof die opeens blootgesteld word aan de rest van de wereld.
In het boek gaat het niet alleen om de liefde die zich opbouwt tussen Josie en Ray maar ook gebeuren er aparte dingen die eerst niet te verklaren zijn.
Hierdoor krijgt het boek verschillende verhaallijnen die aan het einde mooi samen komen.
Omdat de auteur in het begin helemaal niks verklapt moet je het verhaal gewoon zo snel mogelijk verder lezen. Ook ik had mijn theorieën  wie de boosdoener was . Hier laag ik totaal fout me wat ik super verfrissend vond. Normaal weet je in het midden al wie het is en is het geheel niet meer spannend. Tot de laatste pagina is het Janet Clark gelukt om het mega spannend te houden. Ik had de hele tijd nog hoop dat de story een andere einde neemt.
Toen ik de laatste bladzijden las, wist ik niet of ik nou moest glimlachen of huilen. Ik was helemaal in de war want dit was zeker geen goed einde en ik vroeg me dan ook meteen af hoe deel 2 begint want de avondturen van Josie zijn nog lang niet afgelopen.
Het is lang geleden dat ik zo erg heb genoten van een boek. Dus iedereen die Duits leest raad ik dit sowieso aan.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s