Bookish posts

Original vs. German #20 – Hush Hush

Je ziet het eigenlijk elke keer, dat als een boek word uitgegeven in een andere taal, de boek covers nog behoorlijk kunnen verschillen. Persoonlijk is dat voor mij elke keer weer een groot dilemma. Welk boek ga ik kopen? Ga ik alle kopen, omdat ik de covers zo mooi vind? Ik heb dan ook wel een paar boeken dubbel in de kast staan vanwege deze reden. Omdat ik vaak Duitse boek covers op sociaal media deel en daar allemaal leuke berichten op krijg, laat ik jullie elke week mee genieten van een beetje Duitse boekencultuur. Deze week heb ik dit voor jullie:


HUSH HUSH serie – Becca Fitzpatrick

 Jep ook bij deze boekenserie is er een klein maar fijn verschil in de kaften te zien. Ik had heel lang erover naar zitten denken of ik nou de NL of de Duitse versie in de kast wil hebben staan. Uiteindelijk heb ik dan toch weer voor de Nederlandse gekozen, maar ik beloof helemaal niks want ik denk dat ik die toch ga vervangen voor de Duitse.
Engels:
THE HUSH, HUSH Sage Movie
 Duits:
download (2)
  Zoals je kan zien zijn er wel kleine verschillen bij sommige delen van deze serie. Niet alleen heeft de Duitse uitgever gekozen voor ander titels maar ook voor een andere kleur. Ik persoonlijk vind de Duitse veel vriendelijker lijken dan de grijze versie. Zoals je kan zien is Hush Hush en Silence het zelfde maar Crescendo en Finale weer toch anders. Ik weet niet waarom hun dat zo hebben gedaan.
In het algemeen zijn de Duiten covers ook hier veel mooier want zoals ik al vaker zei is blauw mijn favoriete kleur 🙂
Wat vind jij mooier, de grijze of de blauwe kaften?
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s