Recensies

Breek mijn hart niet- Miranda Hillers (recensie exemplaar)

Sophie is gelukkig met haar grote liefde Frederick nu ze haar geheim aan hem heeft verteld. Hij vraagt haar wederom ten huwelijk waar ze overtuigend ja op antwoord.Het jaloerse en bezitterige gedrag van Frederick is een stuk milder geworden, maar wordt zwaar op de proef gesteld door de intimidaties van zijn bazin.Zodra haar beste vriend Rens naast haar komt te wonen en zijn ware gevoelens voor Sophie niet langer kan onderdrukken, worden kleine irritaties een tikkende tijdbom.Tijdens de trouwceremonie verstoord Eduard hun geluk en ook Rens gooit alles in de strijd om Sophie voor zich te winnen.

‘Vergis je niet’ is een eigentijds liefdesverhaal dat gaat over innige vriendschap, intens houden van en keuzes maken.

35639401._UY2481_SS2481_

 

3 Bibi Hearts

Cover:

Zullen wij het daar maar niet meer over hebben? Zoals ik al bij deel 1 van deze serie zei is het niet mijn smaak, wel passen de covers nu allemaal heel erg goed bij elkaar. Als je de gehele serie in je kast gaat zetten staan ze zeker schitterend.
Mijn mening:
Oh boy wat een vervolg van ,,Het geeft niet”. Ik was een van de gelukkigen die ook dit ebook van Miranda heeft gekregen om hem proef te lezen. Natuurlijk was ik er helemaal weg van want ja ik wou wel weten hoe het nu met Freddie en Soof verder gaat en welke problemen ze nu wel weer gaan krijgen in hun relatie.
In het begin moet ik eerlijk bekennen dat ik het best TE vond, al dat ,,poppetje,schatje,lieverd “gedoe. Man…ik snap wel hoe je bent als je in het begin van een relatie zit met een rosé bril op maar dit was echt slijmig. Begreep mij niet fout het was zoals altijd top geschreven maar ik ben er totaal geen type voor. Natuurlijk is dit een persoonlijke mening want er zijn zat mensen die het allemaal schattig vinden. Ook begon ik me best te irriteren aan Frederick en zijn jaloezie gedrag. ,,Jeemig stel je niet zo aan vent”dacht ik heel vaak en het liefst had ik hem de wind van voren gegeven. Ik kon het gewoon niet geloven dat Sophie al die dingen zomaar pikt. Stiekem ben ik sowieso al sinds deel 1 groot fan van Rens ❤ hij is gewoon mijn favo, en ook in ,,Breek mijn hart niet”kon ik weer heerlijk genieten van hem.
In boek 1 wist ik al welk geheim Fie en Rens deelden, vraag me niet hoe maar ik wist het gewoon & natuurlijk had ik gelijk zoals het uit kwam aan het einde van boek 2. Hahahaha ik was helemaal onder de indruk van mezelf maar wees nou eerlijk, wie een beetje logisch kan denken had dit ook kunnen voorspellen. Ook het 2de geheim wat die 2 met elkaar delen was voor mij geen verrassing meer. Er moest nog iets anders gaande zijn want eerlijk is eerlijk: 2 mensen die ZO met elkaar om gaan en niet verder gaan dan dit, hebben een probleem ( en dan bedoel ik niet op liefdesgebied). En toen Soof en Rens steeds maar herhalden dat het niet mag, wist ik het al. Nu alleen nog kijken of het dan wel echt zo is of dat ze het fout hadden en al die 2 voor niks afstand gehouden hebben. Stiekem hoop ik het en hoop dat Sophie toch nog een happy end krijgt met Rens…hij is gewoon zoooooooooo leuk *smelt*
Maar goed, alles met al was het weer een prachtig verhaal met heel veel emoties, verdriet, geheimen,frustraties, liefde, seks en vriendschap erin. Miranda heeft zeker haar best gedaan om geen zwak vervolg te schrijven (wat je vaak ziet in een serie). Breek mijn hart niet is net zo geweldig frustrerend als Het geeft niet. Op naar deel 3.
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s