Bookish posts

Original vs. German #23 – The Thousandth Floor

Je ziet het eigenlijk elke keer, dat als een boek word uitgegeven in een andere taal, de boek covers nog behoorlijk kunnen verschillen. Persoonlijk is dat voor mij elke keer weer een groot dilemma. Welk boek ga ik kopen? Ga ik alle kopen, omdat ik de covers zo mooi vind? Ik heb dan ook wel een paar boeken dubbel in de kast staan vanwege deze reden. Omdat ik vaak Duitse boek covers op sociaal media deel en daar allemaal leuke berichten op krijg, laat ik jullie elke week mee genieten van een beetje Duitse boekencultuur. Deze week heb ik dit voor jullie

The Thousandth Floor- Katharine McGee

Beautiful Liars - Verbotene Gefühle von Katharine McGee_Ravensburger Buchverlag
Picture made by : Selection Books
Wie kent het boek ,,Duizend Hoog”van Kathrine McGeen niet? Het was een totale hype en iedereen heeft hem wel beetje vergeleken met Gossip Girl en PLL. Ik heb hem niet gelezen want hij sprak me niet aan maar als ik nu het Duitse cover zo zie zit ik zeker erover na te denken om hem toch maar eens te kopen.
Engels
24921954
Duits
9783473401536xl
 Wat een wereld van verschil niet? Het originele en de Nederlandse editie van uitgeverij Moon hebben de zelfde kaft. Heel erg prettig dat de Uitgever dit zo heeft gedaan want aan hand van het Duitse cover had ik hem echt niet zo 123 herkend.
Ik kwam dit boek al vaker tegen op Amazon maar wat ik al zei ik herkende de cover totaal niet en kwam later pas achter dat het Duizend Hoog was.
Persoonlijk weet ik ook hier niet welk cover ik uiteindelijk mooier vind maar het is zeker een pluspunt dat het Duitse boek een hardcover is.
Ik kan niet kiezen, jij wel? Welke kaft vind jij mooier?
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s