Bookish posts

Original vs. German #25 – Cell 7

Je ziet het eigenlijk elke keer, dat als een boek word uitgegeven in een andere taal, de boek covers nog behoorlijk kunnen verschillen. Persoonlijk is dat voor mij elke keer weer een groot dilemma. Welk boek ga ik kopen? Ga ik alle kopen, omdat ik de covers zo mooi vind? Ik heb dan ook wel een paar boeken dubbel in de kast staan vanwege deze reden. Omdat ik vaak Duitse boek covers op sociaal media deel en daar allemaal leuke berichten op krijg, laat ik jullie elke week mee genieten van een beetje Duitse boekencultuur. Deze week heb ik dit voor jullie.

Cell 7 – Kerry Drewery

 Cell 7 van Keery Drewery is hier bij ons in Nederland net verschenen. Dit was een reden om op zoek te gaan naar de Duitse versie want ja ik was benieuwd of die er ook al was. En idd ik heb hem gevonden.
,,Martha’s Widerstand” heet het in het Duits en het cover is totaal anders dan de Engelse of Nederlandse versie.
Engels cover:
29864658
Duits cover:
34075788
 Tja wat vind ik hier nu van? Ik zou het 123 niet echt weten. Op zich is het Engelse cover super mooi en zoals ik al in de recensie van Cel 7 heb geschreven had ik ook graag deze afbeelding op het Nederlandse cover gezien. Geen idee wat jij vind maar als ik het foto van het meisje op de cover zie moet ik altijd een beetje aan Paper Town van John Green denken. Het lijkt beetje op Cara Delevigne vind je niet?
Ondanks dit is het weer een prachtig hardcover waar ik best jaloers op ben want het boek is best dik en je krijgt snel breuken in de rug.
Misschien dat ik het toch ooit nog aan mijn verzameling toe ga voegen. Wie weet.
Wat vind jij van het verschil?
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s