Andere topics

Boekenlegger’s

Zoals sommigen van jullie weten verzamel ik niet alleen book goodies maar ook heel veel boekenleggers. Omdat ik zelf een beetje de overzicht kwijt ben bedacht ik dat ik hier maar een pagina maak om alle boekenleggers erop te plaatsen. Zo kunnen jullie zien wat ik allemaal in de verzameling heb en voor mij is dit ook meteen een overzicht. Win Win dus…

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s